Eski haline bakın: Pelin Hürman kırmızı minisiyle bambaşka çıktı! Canlı yayında cin çıkarmıştı…

Beyaz TV'nin YouTube kanalına cin çıkarma seansı yaparak beyin yakan ve kendini metafizik uzmanı olarak tanıtan Pelin Hürman'ın eski hali ortaya çıktı! Meğer şimdilerde bir buçuk dakikada cin çıkarır, kahvemi içer giderim diyen Pelin Hürman bambaşka biriymiş...

Eski haline bakın: Pelin Hürman kırmızı minisiyle bambaşka çıktı! Canlı yayında cin çıkarmıştı… - Sayfa 1

Sosyal medyanın son iki gündür en çok konuştuğu konulardan biri de sözde metafizik uzmanı olan Pelin Hürman oldu. Beyaz TV'nin YouTube kanalında cin çıkarma seansı yaparak izleyenlerin akıl sınırlarını zorlayan Pelin Hürman'ın eski halleri ortaya çıktı. Eşi olduğunu söyleyen birinin yorumu ise kafa karıştırdı.

110
Eski haline bakın: Pelin Hürman kırmızı minisiyle bambaşka çıktı! Canlı yayında cin çıkarmıştı… - Sayfa 2

Geçtiğimiz gün Beyaz TV ekranlarında ilginç anlara şahit olduk hep birlikte...

Yasak olmasına rağmen Beyaz TV'nin YouTube kanalında Sercan Kahveci’nin sunduğu “Her Açıdan” programında cin çıkarma seansı yapıldı.

210
Eski haline bakın: Pelin Hürman kırmızı minisiyle bambaşka çıktı! Canlı yayında cin çıkarmıştı… - Sayfa 3

Kendini 'Metafizik uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman yayında cin çıkarma seansı yaptı. İçine cin girdiğini düşünenlerin de kendisine başvurması gerektiğini söyleyen Hürman, "Bir buçuk dakikada çıkartırım, kahvemi çayımı içer giderler" dedi.

310
Eski haline bakın: Pelin Hürman kırmızı minisiyle bambaşka çıktı! Canlı yayında cin çıkarmıştı… - Sayfa 4

Pelin Hürman'ın cin çıkarması ve "Donat donat donat" sözleri de haliyle sosyal medyada dalga konusu oldu. Videoya yüzlerce yorum yağdı...

410