Polemik & Kulis
22 Mar 2011 11:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

ESKİ GENELKURMAY BAŞKANI YAŞAR BÜYÜKANIT HANGİ TV KANALINDA PROGRAM YAPMAYA BAŞLADI?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt geçtiğimiz haftadan itibaren bir tv kanalında ekranlara gelmeye başladı.İşte detaylar...

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt Beykent Üniversitesi’nin 1 Mart tarihi itibariyle yayın hayatına "merhaba" diyen televizyon kanalı BEA TV’de yayınlanan "Kırmızı Klasör" programını yapmaya başladı.

Salı akşamları saat 20.30’da yayınlanacak olan ve Beykent Üniversitesi danışmanı Yrd.Doç.Dr.Sait Yılmaz’ın sunduğu programın geçen haftaki konukları emekli Orgeneral Edip Başer ile Mimar Sinan Üniversitesi öğretim üyesi Prof Dr Suphi Saatçi oldu. Programda Libya’da yaşananlar masaya yatırıldı.

Gökçe Taylan tarafından hazırlanan programın bu hafta yayınlanacak programa ise Yaşar Büyükanıt ile birlikte Beykent Üniversitesi Öğretim üyesi Prof.Dr.Mehmet Abdulhaluk Çay ile TÜRKSAM başkanı Sinan Ugan katılacak.

Programın bu haftaki konuları ise Türkiye’nin güvenlik sorunları, Türkiye’ye yönelik iç ve dış güvenlik risk ve tehditleri, Türk Yunan ve Kıbrıs sorunları çözülebilir mi?, Türkiye - Amerika ve Avrupa Birliği’nin yarattığı güvenlik çelişkileri olacak.

MEDYARADAR/ÖZEL