Polemik & Kulis
04 Mar 2014 11:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Eski genel yayın yönetmeni Can Dündar'ı topa tuttu: Bu ayıbı temizle!(Medyaradar/Özel)

+1 televizyonunda devam kararı alan gazeteci Can Dündar’a kanalın eski genel yayın yönetmeninden çok sert tepki geldi.

+1 televizyonundan mali sıkıntılar gerekçesiyle önce ayrılan ardından ise kanal yönetimini devralarak devam kararı alan gazeteci Can Dündar’a kanalın eski genel yayın yönetmeninden çok sert tepki geldi.

+1 televizyonundan sansüre uğradığı gerekçesi ile ayrılan gazeteci Mustafa Hoş, bu kanalda yaşadıklarını ve tüm yaşananları Abluka isimli kitabında anlatmıştı. Mustafa Hoş, Uğur Dündar ve ekibinin kanalla yollarını ayırmasının ardından büyük kan kaybeden +1 televizyonu çareyi Can Dündar ve ekibinde bulmuştu. Reyting konusundaki yaralarını saran +1 mali sıkıntıları ise bir türlü aşamamıştı. 3 ay boyunca ne çalışanlar ne de Can Dündar tek kuruş maaş alamayınca geçtiğimiz günlerde ünlü gazeteci ekrandan izleyiciye veda etmişti. Ancak bu veda çok uzun sürmedi. Can Dündar iki gün sonra kanala tekrar dönme kararı aldı. Hem de bu kez yönetimi devralarak. Bu son gelişmelerin ardından gözler +1 televizyonuna çevrilirken kanalın eski genel yayın yönetmeni Mustafa Hoş’tan Can Dündar’a tepki geldi. “Sansür toplumsal bir suçtur, kişiye özel bir yaptırım değildir. O yüzden sansürü aklamaya kalkışmak da ahlaki bir durumdur.” diyen Mustafa Hoş, twitter hesabından +1’i adeta topa tuttu. “Yolsuzluk kadar emek hırsızlığı da ayıptır. Can,kanalı devralmakla övündüğüne göre artık onlarca insanın ödenmeyen parasının da muhatabıdır” diyen Hoş, kanaldan maaşını almayan çalışanlar için Can Dündar’a seslendi. “Bu ayıbı temizle” dedi.

İŞTE O TWEETLER

yolsuzluk kadar emek hırsızlığı da ayıptır.can,kanalı devralmakla övündüğüne göre artık onlarca insanın ödenmeyen parasının da muhatabıdır

sansür toplumsal bir suçtur,kişiye özel bir yaptırım değildir.o yüzden sansürü aklamaya kalkışmak da ahlaki bir durumdur.

gün boyu çok fırsatım olmadı.şimdi can dündar'ın yazdıklarını gördüm. o kanal için söyleyeceğim herşeyi söyldim. ayrıntılar #abluka da var


MEDYARADAR/ÖZEL