Gündem
27 Eyl 2021 11:31 Son Güncelleme: 27 Eyl 2021 17:10

Eski futbolcu Sezer Öztürk trafikte cinayet işledi: 1 ölü 4 yaralı

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen Sezer Öztürk, Şile'de dehşet saçtı.

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen Sezer Öztürk, Şile'de dehşet saçtı. Sezer Öztürk, trafikte yol verme tartışması sonucu bir kişiyi öldürdü, dört kişiyi yaraladı.

Sabah'ta yer alan habere göre, yabancı plakalı araçla gelen Fenerbahçeli eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı patika yoldan aracıyla geçmek için yol istedi. Halil İbrahim S. yol vermek istediği sırada ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Lüks otomobilinden ateş açan Sezer Öztürk hızla olay yerinden uzaklaştı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada Halil İbrahim S. hayatını kaybetti. Baba Haydar G., ağabey Duran S. ve arkadaşları Sezgin Y. ile Metin A. ise yaralandı.

Olayı gören mahalle sakini Emre Sepetçi "Ölen arkadaş buradan koşmaya başladı, onları kovalamış. "Siz karışmayın, sizlik bir durum yok, hedefim o " dedi. Silahı çatır çatır sıkmaya başladı, adamı öldürdü." diye konuştu. 

SEZER ÖZTÜRK HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Firari şüpheli Sezer Öztürk hakkında İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Adresinde arama yapılan firari şüpheli Ö.G. hakkında ise tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarılması talebinde bulunulacağı bilgisine ulaşıldı. Müşteki ve tanıkların ifadelerinin alındığı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İŞTE CİNAYET ANI: