Eski eşlerin samimi halleri gündem oldu! 'Senden sonra çok rahatladım'

İlk bölümüyle büyük yankı uyandıran başrollerini; Asude Selma Kalebek ve Cemre Baysel ile paylaştığı Sakla Beni dizisiyle yeniden ekran karşısına çıkan Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten'in 'Zaten Şov' programına konuk oldu.

Eski eşlerin samimi halleri gündem oldu! 'Senden sonra çok rahatladım' - Sayfa 1

Samimi halleri ve kahkahalarıyla izleyenleri gülümseten programa Uraz Kaygılaroğlu'nun açıklamaları damga vurdu. Yeni projeleri ve özel hayatına dair açıklamalar yapan ünlü oyuncu eski eşi İşiten'in "Bu yoğunlukta bunu muhakak yapıyorum dediğin bişi var mı?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi kahkahaya boğdu.

17
Eski eşlerin samimi halleri gündem oldu! 'Senden sonra çok rahatladım' - Sayfa 2

Kaygılaroğlu, "Sporumu yapıyorum. Arkadaşlarımı düzenli olarak görüyorum. Oyun oynamaya muhakkak vakit ayırırım. Konsol playstation oynarım kafamı boşaltsın diye' dedi ve sözlerini 'Senden sonra çok rahatladım" diyerek bitirdi.

27
Eski eşlerin samimi halleri gündem oldu! 'Senden sonra çok rahatladım' - Sayfa 3

Uraz Kaygılaroğlu'nun bu espirili yanıtı karşısında eski eşi İşiten, kahkahayı patlattı. Melis İşiten'in kahkahaları karşısında Kaygılaroğlu 'Sen istediğin kadar gül sonra devam edelim' diye karşılık verdi.

37
Eski eşlerin samimi halleri gündem oldu! 'Senden sonra çok rahatladım' - Sayfa 4

Eski eşlerin o anları sosyal medyada gündem oldu. Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten'in sempatik hallerine sosyal medyada; 'Hayranlıkla izledim', 'Kavgasız gürültüsüz boşanılabileceğini gösteren örnek çift', 'İletişimleri harika', 'Her şeyi aşmış gerçek anlamda arkadaş olabilen medeni insanlar' gibi yorumlar yapıldı.

47