Eski eşinin ihanetine uğramıştı! Berdan Mardini’nin yeni sevgilisi Morena Taraku nefes kesti

Eski eşinin ihanetine uğradığı yönünde çıkan haberlerle gündeme gelen Berdan Mardini, İbo Show'da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gönlünü yeni aşka açtığını dile getiren Mardini'nin Sırp sevgilisi paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Eski eşinin ihanetine uğramıştı! Berdan Mardini’nin yeni sevgilisi Morena Taraku nefes kesti - Sayfa 1

Berdan Mardini, evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde boşanmıştı.

127
Eski eşinin ihanetine uğramıştı! Berdan Mardini’nin yeni sevgilisi Morena Taraku nefes kesti - Sayfa 2

Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile boşanma sürecinde modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşayan Gökhan Göz'le ilişkisi olduğunu açıklayarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

227
Eski eşinin ihanetine uğramıştı! Berdan Mardini’nin yeni sevgilisi Morena Taraku nefes kesti - Sayfa 3

Yelliler, "Gökhan Bey ile arkadaşlığımız eski eşimle boşanma aşamasında başladı. Kendisi kiminle evli olduğumu bilmiyordu" demişti. Bu açıklama sonrası eski eşten zehir zemberek sözler gelmiş, Mardini, "Hain, kalleş çok" diyerek Fatoş Yelliler'i bombalamıştı.

327
Eski eşinin ihanetine uğramıştı! Berdan Mardini’nin yeni sevgilisi Morena Taraku nefes kesti - Sayfa 4

Berdan Mardini, Instagram'ın hikaye bölümünden, "Herkes fıtratına uygun kişilerle, olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine, ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz" notunu paylaşmıştı.

427