Gündem
23 Mayıs 2013 13:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

ESKİ EŞİNDEN SONER YALÇIN'A YENİ DAVA; SOYADIMI İSTİYORUM!

Oda TV davasında 682 gün tutuklu yargılandıktan sonra 5 ay önce tahliye edilen gazeteci Soner Yalçın'a yeni dava...

Akşam gazetesinden Hilal Yıldırım'ın haberine göre, Soner Yalçın'ın boşandığı eşi Feza Kutanoğlu, 'Yalçın' soyadıyla anılmak istediğini belirterek dava açtı.
 16 YIL KULLANDIĞI SOYADI
 
Avukatlık yapan Feza Kutanoğlu'nu İstanbul Aile Mahkemesi'ne açtığı dava dilekçesine göre, Feza Kutanoğlu, evlilik ve boşanma davası sürecinde 'Yalçın' soyadı ile tanındı. Evlenmeden önce Ankara'da 'Kutanoğlu' soyadını kullandığını belirten Feza Kutanoğlu, evlendikten sonra yaklaşık 16 yıl 'Yalçın' soyadını kullandı. Avukatlık yapan Feza Kutanoğlu, 1997'den beri yaşadığı İstanbul'da 'Kutanoğlu' soyadını ise hiç kullanmadı. Feza Kutanoğlu, ayrıca evlendikten sonra yazdığı 'Hangi Lider Daha Zengin' adlı kitabında da 'Yalçın' soyadını kullandı.
 
OĞLUMUN SOYADI

Kutanoğlu dava dilekçesinde şöyle dedi: "Google'da avukat Feza Kutanoğlu tek başına yoktur. Hep Feza Kutanoğlu Yalçın olarak vardır. Halbuki Google'da avukat Feza Yalçın yazıldığında 78 bin 700 kayıt çıkmaktadır. Eski eşimden olan müşterek çocuğumuzun ileride doğacak çocuklarının soyadı da Yalçın olacaktır. Oğlum ve oğlumun ailesinden soyadı olarak aynı olmak istiyorum."