Magazin
17 Oca 2022 18:43 Son Güncelleme: 17 Oca 2022 21:33

Eski eşi Ahmet Utlu'dan Sezen Aksu'ya destek! "Siyaset çıkarmaya kalkmak cehalettir"

"Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleriyle tepki toplayan sanatçı Sezen Aksu’ya eski eşi Ahmet Utlu’dan destek geldi.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli parçasının sözleri ile sosyal medyada gündeme geldi.

YouTube'da ilk olarak 2017 yılında yayınlanan şarkıda "Binmişiz bir alâmate, gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" ifadeleri tepkilere neden oldu.

“SİYASET ÇIKARMAYA KALKMAK CEHALETTİR”

Sezen Aksu’ya eski eşi Ahmet Utlu’dan destek geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Utlu “Yazdığı binlerce şiiri hepimiz biliyoruz. Bunların arasından sadece birini çekip almak ve buradaki ironiyi bile bile bundan siyaset çıkarmaya kalkmak ülkenin neşesine, hüznüne, sevincine ihanettir, cehalettir, ortalamanın altı bir zekanın kanıtıdır” diyerek eski eşine destek oldu.

Ahmet Utlu’nun paylaşımı şöyle;

“SÖYLEYECEĞİNİ SÖYLEMEYE DEVAM EDECEK”

Sezen Aksu sadece kalbi ile yaşar. Başkasının koyacağı kuralı tanımaz. Saldırıların, karalama gayretlerinin en ufak bir faydası yok. Söyleyeceğini söylemeye devam edecek. Yazdığı binlerce şiiri hepimiz biliyoruz. Bunların arasından sadece birini çekip almak ve buradaki ironiyi bile bile bundan siyaset çıkarmaya kalkmak ülkenin neşesine, hüznüne, sevincine ihanettir, cehalettir, ortalamanın altı bir zekanın kanıtıdır. Hiç kimseye ihtiyacı yok ama yalnız da kalmayacak. İnsanlık tarihini biraz bilenler onun elinde olup da kullanmadığı gücün farkındalar.

 

CÜBBELİ AHMET ELEŞTİRMİŞTİ

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile Sezen Aksu’ya eleştirmişti.

 

 ŞAHANE BİR ŞEY YAŞAMAK ŞARKI SÖZLERİ

 "Acısıyla, tatlısıyla

Ne şahane bir şey yaşamak

Dibe vurmak, dimdik durmak

Bin bahane, bin oyun kurmak

Binmişiz bir alâmate

Gidiyoruz kıyamete

Selam söyleyin o cahil

Havva ile Adem'e

Aha yine, aha yine

Önümüz uçurum, ardımız dağ

İlle yanacağız, yanacaklar

Elbette

Gül de var, diken de

Aşk da var, savaş da

Her şey hepimiz için

Kısmet hayatta

Yazın veda edişi

Şölenlerle, şarkılarla

Baharların gelişi

Kırmızı, mor, yeşil lila la la ne şahane"