Gündem
29 Oca 2023 16:38 Son Güncelleme: 29 Oca 2023 16:50

Eski emniyet müdürüne eşinden zina davası! Adım adım iz sürdü; 1 milyonluk tazminat!

İstanbul Emniyeti'nde İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevindeyken geçtiğimiz yıl emekli olan Oğuz Ç.'nin yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Evli ve iki çocuk babası olan Oğuz Ç.'nin eşi, şüphelenerek adım adım takip etmeye başladı. Devamlı lüks otele giden Oğuz Ç.'nin sevgilisiyle fotoğraflarını çeken öfkeli eş boşanma davası açtı ve 1 milyon lira da tazminat talep etti.

Eski emniyet müdürü Oğuz Ç.'nin eşi Neşe Ç., hem boşanma hem de tazminat davası açtı. İddialara göre Neşe Ç.'nin evine eşinin onu aldattığına dair isimsiz mektuplar geldi. Eşinin kendisini aldattığı iddiaları üzerine Neşe Ç., onu adım adım takip etmeye başladı. Neşe Ç., eşinin Şişli'de lüks bir otele gittiğini ve akşam saatlerinde çıktığını gördü. Günlerce aynı otele giden Oğuz Ç.'yi devamlı aynı kadınla gören Neşe Ç. eşi ve kadını fotoğrafladı.

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak eşine zina nedeniyle boşanma davası açan Neşe Ç., dilekçesinde eşinin kendisini aldattığını iddia etti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre kocasının 4 ay boyunca aynı otele aynı kadınla birlikte girdiğini ve aynı kadınla Bursa'da tatile gittiğine dair fotoğrafların kendisine gönderildiğini söyleyen Neşe Ç., eşi Oğuz Ç.'nin kadınla el ele gezdiğini ve dakikalarca sarılıp öpüştüklerini dilekçesine ekledi.

Öfkeli kadın boşanma davasının yanı sıra maddi ve manevi 1 milyon lira da tazminat talep etti.

Mahkemeye, kendisine gönderilen fotoğraflarla birlikte söz konusu ihbar mesajlarını delil olarak sunan Neşe Ç.'nin talepleri mahkeme tarafından değerlendirmeye alındı. Öte yandan otel yetkilileri, mahkemeye Oğuz Ç.'nin söz konusu otelde tek başına oda kiraladığına dair bilgi verdi.

EVLİ İKİ ÇOCUK BABASIYDI

İstanbul Emniyeti'ne Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İl Emniyet Müdür yardımcılığı yaparken geçtiğimiz yıl emekli olan Oğuz Ç., evli ve iki çocuk babasıydı.