Dünya
10 Haz 2022 09:59 Son Güncelleme: 10 Haz 2022 10:08

Eski Cumhurbaşkanı 'gizli' aşkıyla evlendi

Fransa’nın eski Cumhurbaşkanı François Hollande, uzun yıllardır birlikte olduğu aktris Julie Gayet ile evlendi. Hollande’ın görevdeyken Valerie Trierweiler’i aldatıp Julie Gayet ile aşk yaşaması sansasyon yaratmıştı.

Hürriyet’in haberine göre, 2012-2017 yılları arasında Fransa Cumhurbaşkanı olan François Hollande (67), görev yaptığı sürede aşk iddialarıyla gündeme geldiği oyuncu Julie Gayet (50) ile dünyaevine girdi.

Eski Cumhurbaşkanı Hollande, siyasete atıldığı ve yıllarca milletvekili seçildiği Correze bölgesindeki Tulle kasabasında cumartesi günü sade bir törenle evlendi. 



GİZLİ İLİŞKİ
İkilinin gizli ilişkisi 2014 yılında basına yansırken, François Hollande o dönem gazeteci Valerie Trierweiler ile birlikteydi ve evli olmasalar da Trierweiler, First Lady olarak anılıyordu. Trierweiler, daha sonra çok satanlar arasına giren kitabında, medyaya sızan görüntüler sonrası başkanlık sarayındaki odasında intihar etmeyi düşündüğünü yazmıştı. 

Söz konusu aşk, cumhurbaşkanı olduğu dönemde Hollande’a olan halk desteğini geriletmişti. Julie Gayet, cumhurbaşkanlığı görevi boyunca Hollande’ın yanında hiç görüntülenmedi.