Polemik & Kulis
14 Haz 2017 19:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:55

Eski CEO'sundan Endemol'a jet yanıt: Hesabını veremeyeceğim tek kuruş yok! (Medyaradar/Özel)

Endemol Shine Group'ta sular durulmuyor! Endemol'un bugün yaptığı açıklamayla zan altında bırakıldığını belirten eski CEO yargıya gideceğini açıkladı.

Eğlence sektöründe dünyanın lider şirketi Endemol Shine'in Türkiye'deki şirketi bir süredir mali sıkıntılar ile gündemde. Şirketin yapımlarında görev alan çok sayıda sanatçı ücretlerini alamadıkları için protesto eylemleri yapmıştı. Şirketin, kullandığı bir köşkteki eşyalar da, ödenmediği iddia edilen kiralar nedeni ile haczedilmişti.

İKİ İSMİN GÖREVLERİNE SON VERİLDİ

Konu ile ilgili olarak Endemol Shine Group bugün bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Endemol Shine Group olarak değişen sektör dinamiklerinin ışığında Türkiye’de yer alan yerel işletmeyi gözden geçirme çalışmalarını başlattık.Bu gözden geçirme sürecinde, Endemol Shine Türkiye yönetiminde pek çok ciddi sorun tespit ettik ve bu tespitler neticesinde CEO Gökhan Tatarer ile COO Hakan Eren’in görevlerine son verildi" denildi.

ALACAKLILARDAN ÖZÜR DİLERİZ

Açıklamada ayrıntılı incelemeler nedeniyle ödemelerin gecikmesinden dolayı alacaklılardan özür dilendi.

HAKAN EREN: ZAN ALTINDA BIRAKILDIM

Endemol Shine Group'un yaptığı bu açıklamaya şirketin yollarını bu olaylar nedeniyle ayırdığını duyurduğu Endemol Shine Türkiye CEO'su Hakan Eren'den jet yanıt geldi.

Nakit darlığının ana sebebi olan ticari kararların kendisi tarafından değil, holding yönetimince alındığını belirten Eren, şirketin süreci ele alış tarzının kendilerini zan altında bıraktığını kaydetti.

HESABINI VEREMEYECEĞİM TEK KURUŞ YOK

Eren, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Kamuoyu bilmelidir ki tarafımca hesabı verilemeyen tek bir kuruş yoktur" dedi ve kendisine yöneltilen suçlamalar sebebiyle maddi-manevi tazminat hakkı için yasal yollara başvuracağını duyurdu.

İşte Hakan Eren'in o paylaşımı:




MEDYARADAR/ÖZEL