Medya
03 Mar 2016 23:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

Eski Başdanışman'dan Bülent Arınç'a ağır hakaret: Asalak

Erdoğan'a yakın isimlerden birisi olan AKP Milletvekili Aydın Ünal, Arınç'ın dünkü çıkışı sonrası bugün içinde "asalak" ithamının da geçtiği bol mesajı bir yazı kaleme aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı ve metin yazarı AKP Milletvekili Aydın Ünal, son dönemde muhalif çıkışlarıyla bilinen AKP içindeki "küskünler"e sert göndermelerde bulunarak "Belki makamın elinden alınmıştır, belki rütbelerin sökülmüştür, belki de emekliye ayrılmış olabilirsin. Bu kutlu davaya asalak gibi yapışanları görüp, onlara aldanıp, “hani benim rantım nerede” diye soranlardan da olabilirsin" diye yazdı.

Aydın Ünal, Yeni Şafak'ta yayınlanan yazısında, özellikle son dönemlerde yaptığı çıkışlarla bilinen AKP'li eski bakanlar Bülent Arınç, Hüseyin Çelik ve Sadullah Ergin başta olmak üzere AKP içindeki küskünlere sert sözlerle yüklendi ve “'Belki devran döner, belki hainler kazanır' diyerek ikbal mücadelesi yapanlara, galibin tarafında olmak için fırsat kollayanlara, 'bu kavga benim kavgam değil' diyerek kenara çekilenlere, ceketinin iç cebinde hançer taşıyanlara rağmen O, senin kavganı verdi." ifadelerini kullandı.

İşte Ünal'ın yazısının ilgili bölümü:

(...)Şimdi bak aziz kardeşim!

Küskün, kırgın, incinmiş olabilirsin. Erdoğan'ın tercihlerini beğenmiyor olabilirsin. Hak ettiğin yerde, hak ettiğin makamda olmadığını düşünüyor olabilirsin. İşlerin iyi gitmediği kanaatine sahip olabilirsin.

Çok okumuş, çok bilmiş, kütüphaneleri yutmuş, Batı üniversitelerinden afili diplomalar almış, 10 yabancı dili sular seller gibi konuşuyor da olabilirsin.

Belki makamın elinden alınmıştır, belki rütbelerin sökülmüştür, belki de emekliye ayrılmış olabilirsin.

Bu kutlu davaya asalak gibi yapışanları görüp, onlara aldanıp, “hani benim rantım nerede” diye soranlardan da olabilirsin"