Gündem
17 Mayıs 2011 08:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:21

ESKİ BAKAN KÜRŞAT TÜZMEN GAZETECİLERİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ!

TOBB toplantısında Kılıçdaroğlu ile yüz yüze görüşen eski bakan Kürşat Tüzmen sinirlenince gazetecilerle gerilim yaşadı. Tüzmen kameramanların üstüne yürüdü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) bugün yapılan 66'ncı Genel Kurulu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aylardan sonra ilk kez biraraya geldi. Toplantıda damga vuran buluşmalardan bir diğeri de Kürşat Tüzmen ile Kılıçdaroğlu'nun yaptığı görüşme oldu. Tüzmeni görüşme sonra gazetecilerle gerginlik yaşadı.

Eski bakan Kürşat Tüzmen gazetecilere CHP lideri ile ayaküstü ne konuştuğunu da anlattı. Tüzmen, Kılıçdaroğlu'na "Kemal Bey ben müsteşarken sen genel müdürdün. Bir lafın varsa bana söyle. Tanıdığım kadarıyla sen dürüst adamsın. Sen beni nasıl bilirsin?" diye sorduğunu, CHP liderinin ise "Seni de dürüst bilirim" yanıtını verdiğini aktardı.

Kılıçdaroğlu'na cevaben "Bu cevaptan sonra konuşacak bir şeyimiz kalmadı" dediğini belirten Tüzmen, CHP liderinin de "Lafım sana değil" ifadesini kullandığını vurguladı.

GAZETECİLERİN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ!

CHP lideriyle yaptığı görüşmenin detaylarını Tüzmen'den öğrenmek isteyen gazeteciler eski bakandan beklemedikleri bir tepki gördü. Kameramanlarla yer kargaşası yaşayan Tüzmen sinirlenince gegin anlar yaşandı. Kameramanların üstüne yürüyen Tüzmen 'ben size kavga nasıl yapılır gösteririm' dedi.