Eşinin rapçiden hamile kaldığı iddia edilmişti! Icardi gece yarısı canlı yayın açtı...

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile yaşadığı çalkantılı ilişki ile gündemden düşmezken, ikilinin arasında her gün yeni bir fırtına kopuyor... Geçtiğimiz günlerde Wanda Nara için Arjantinli rapçi 'L-Gante'den hamile' iddiaları sonrası bir kez daha gündemin ilk sırasına yerleşen Icardi, bu haberler sonrası sosyal medya hesabından bir yayın açtı ve 'Bu sirk bitmeli' ifadelerini kullandı.

Eşinin rapçiden hamile kaldığı iddia edilmişti! Icardi gece yarısı canlı yayın açtı... - Sayfa 1

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin kapanmasına saatler kala Fransız ekibi Paris Saint-Germain'den 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı ve takıma katıldığı günden bu yana eşi Wanda Nara ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkisi ile gündemden düşmeyen Arjantinli yıldız oyuncu Mauro Icardi, bu kez ayrılık haberleri ile gündemde.

128
Eşinin rapçiden hamile kaldığı iddia edilmişti! Icardi gece yarısı canlı yayın açtı... - Sayfa 2

Gerek Türkiye'de gerekse Arjantin basınında gündemden düşmeyen Wanda Nara için geçtiğimiz günlerde rap şarkıcısı L-Gante'den hamile kaldığı iddia edilirken, bu haber gündeme bomba gibi düşmüştü.

228
Eşinin rapçiden hamile kaldığı iddia edilmişti! Icardi gece yarısı canlı yayın açtı... - Sayfa 3

AYRILIK KARARINI BÖYLE DUYURMUŞTU!

Wanda Nara sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ayrılık kararı aldıklarını duyurmuştu. Wanda Nara paylaşımında, "Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Ancak, maruz kaldığım şeyler ve medyanın spekülasyonları nedeniyle fazla detay vermek istemiyorum. Açıklığa kavuşturacak başka bir şeyim yok. 

328
Eşinin rapçiden hamile kaldığı iddia edilmişti! Icardi gece yarısı canlı yayın açtı... - Sayfa 4

Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

428