Eşinin boşanma davası açtığını gazeteden öğrendi

Ünlü oyuncunun kocası, kendisinden habersiz boşanma davası açtı.

Eşinin boşanma davası açtığını gazeteden öğrendi - Sayfa 1

KOCASI ONA SÖYLEMEDEN DAVA AÇTI

Rol aldığı The Fantastic Four adlı yapımla tanınan 47 yaşındaki oyuncu Alice Evans, 2007 yılında evlendiği kocası Ioan Gruffudd'un kendisine boşanma davası açtığını basından öğrendi.


19
Eşinin boşanma davası açtığını gazeteden öğrendi - Sayfa 2

BİR SÜREDİR AYRILMAYI KONUŞUYORLARDI

Aslında bir süredir çiftin ayrılma konusunu tartıştığı biliniyordu. Ancak Evans'ın, Gruffudd'ın kendisine boşanma davası açtığından haberi yoktu.


29
Eşinin boşanma davası açtığını gazeteden öğrendi - Sayfa 3

'HABER VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM'

Alice Evans, dün yaptığı Instagram paylaşımında kocasının kendisine açtığı boşanma davasının haberini yapan internet sitesinden bir bölümün görüntüsünü paylaşıp "Tamam. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim" diye yazdı. Evans'ın takipçileri, bu paylaşıma yorum yağdırdı. Birçoğu Alice Evans'a "Bunu öğrenmenin en korkunç yolu" diye yorum yaptı. Bazıları da Evans'ı ve çocuklarını düşündüğünü anlattı.


39
Eşinin boşanma davası açtığını gazeteden öğrendi - Sayfa 4

KIZLARI İÇİN ENDİŞELİ

Alice Evans ile Ioan Gruffudd'ın 11 yaşında Ella ve 7 yaşında Elsie adında iki kızı bulunuyor. Bir süredir sosyal medya sayfasında eşiyle arasının iyi olmadığını ifade eden paylaşımlar yapan Alice Evans, boşanma haberinin ortaya çıkmasından sonra yaptığı bir başka paylaşımda da kızlarının, babalarının davranışı yüzünden hayal kırıklığına uğramış olmalarından korktuğunu belirtti.


49