"Eşim dublörümü öpmeye çalıştı!"

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner, dublörü Laura Butler ile ilginç bir olay yaşadı. Butler, Turner'ın eşi Joe Jonas'ın kendisinin yıldız oyuncuya benzerliği nedeniyle kendisini öpmeye çalıştığını anlattı.

"Eşim dublörümü öpmeye çalıştı!" - Sayfa 1

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner’ın dublörü Laura Butler, Turner’a olan benzerliği nedeniyle yaşadıklarını anlattı.

18
"Eşim dublörümü öpmeye çalıştı!" - Sayfa 2

Bir oyunculuk ajansına kayıt yaptıran 22 yaşındaki İrlandalı oyuncu, Ekim 2017’de dizinin son bölümlerinde rol alması için çağrıldı. Butler, dizinin final sezonunda da rol aldı.

28
"Eşim dublörümü öpmeye çalıştı!" - Sayfa 3

Sette oyuncuların kendisini zaman zaman Sophie Turner’la karıştırdıklarını söyleyen dublör, bu durumu önlemek için kendini sette hep uzakta tuttuğunu anlattı.

38
"Eşim dublörümü öpmeye çalıştı!" - Sayfa 4

Sophie Turner, haziran ayında verdiği bir röportajda, eşi Joe Jonas’ın set ziyaretinde bulunduğunu ve dublörünü kendisiyle karıştırarak öpmeye çalıştığını söylemişti.

Dublör Laura da yaşanan bu olayla ilgili Daily Mail'e verdiği röportajda, “Ben onu bir iltifat olarak algıladım. Ne güzel bir iltifat” ifadesini kullandı.

48