Televizyon
16 Mayıs 2012 15:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:39

EŞİ MUSTAFA TOPALOĞLU'NU KİMDEN KISKANDI?

Survivor'dan elenen Mustafa Topaloğlu'nun genç eşi Derya Hanım'dan çok özel itiraflar geldi!

Uzaylı türkücünün dönüşünü sabırsızlıkla bekleyen eşi Derya Hanım, Show Kulüp programına samimi açıklamalarda bulundu. Eşinin elenmesini, 'Artık macera bitti ' diye yorumlayan Derya Hanım, 'Biraz asker yolu bekler gibi oldu, sayılı gün çabuk geçiyor. Ama biz onu görüyorduk, izliyorduk, o bizi göremiyordu, telefonla konuşamadık ' dedi.'

MUSTAFA SURVİVOR'A İYİ DAYANDI

'Ayrılığın bu kadar uzun süreceğini tahmin edemediğini belirten Derya Hanım, 'Daha erken döner diye bekliyordum. Mustafa bayağı iyi dayandı ' diye konuştu. Topaloğlu'nun her şeyi yemeyen bir insan olduğunu söyleyen güzel eşi, 'Cinstir. Bir ağrı kesici içeceği zaman bile dört kere reçeteyi okutur. O yüzden ben şaşırdım. Hindistan cevizi sularını nasıl içti, nasıl yedi, şoka girdim, büyük bir şaşkınlıkla izledim ' şeklinde konuştu.

ALMEDA'NIN MASAJLARINI ÇOK KISKANDIM

'Survivor'da kızdığı birileri olmadığını da ifade eden Derya Hanım, 'Almeda'nın masajları biraz canımı sıktı. Bir kıskançlık oldu. Buradan çıkıp adaya gidesim geldi ' dedi. Derya Hanım, uzaylı türkücünün kestirdiği apaçi saçlarını hiç beğenmediğini de sözlerine ekledi.