Medya
19 Ara 2019 10:10 Son Güncelleme: 19 Ara 2019 12:35

Ertuğrul Özkök'ten Nagehan Alçı'ya yılbaşı desteği! "Sonuna kadar haklı"

Ertuğrul Özkök, bugünkü köşesinde, Nagehan Alçı'nın "Yılbaşı yaklaşıyor, İstanbul, İzmir, Ankara neden ışıl ışıl değil?" sözlerine destek veren bir yazı kaleme aldı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, HaberTürk yazarı Nagehan Alçı'nın Ankara, İstanbul ve İzmir belediyelerine yönelik eleştirilerini desteklediğini belirtti.

Özkök yazısında, "Alçı’nın CHP’nin elindeki belediyelerle ilgili yılbaşı eleştirisine ben de katılıyorum. Bir tek Beşiktaş iyi, gerisi dökülüyor. Mesela İzmir Yılbaşında ışıl ışıl bir şehir hayal ediyorum. Sonuna kadar haklı. Bir de şu konuda haklı, yılbaşı Noel değil. Bizim İzmir’in Kahramanlar Mahallesi’nde çocukluğumuzdan beri kutladığımız yılbaşı o. Hani tombala ve Milli Piyango bayramı" ifadesini kullandı. 

NAGEHAN ALÇI NE DEMİŞTİ?

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, Türkiye’de yılbaşı hazırlıklarının yetersiz olduğunu savundu.  “CHP’nin tabanı için yeni yıl bayram gibidir” diyen  Alçı, “Hatta bu taban yeni yıl kutlamayı ‘gavur adeti’ olarak görenlere karşı da olumsuz hislerle doludur. Peki durum böyleyken CHP’nin yönettiği belediyeler de dahil olmak üzere şehirlerimizde neden doğru dürüst bir ışıklandırma yapılmıyor? Yeni yıl havası niçin hissedilmiyor?” görüşünü savunmuştu.