Medya
28 Tem 2015 16:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:46

Ertuğrul Özkök'ten Erdoğan'a: Troller çekilirse gerçek Aydın Doğan'ı görebilirsiniz!

Ertuğrul Özkök, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Doğan Medya Grubu arasındaki gerginliği gidermeyi amaçlayan ilginç bir çağrı yaptı.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, özellikle 7 Haziran seçimi sürecinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümet kanadı ile iktidar etkisindeki medyanın Doğan Medya Grubu'nu hedef alan açıklama ve yayınlarıyla gerilen ilişkileri farklı boyuta taşıyabilecek bir çağrı geldi.

Özkök, "Sayın Cumhurbaşkanı" diyerek yaptığı çağrısında, son dönemde artan terör olayları ve erken seçim ihtimaline dikkat çekerek, Sizi desteklediğini zanneden ama tam aksini yapan çapsız ve idraksiz trollerler aradan çekilirse gerçek Aydın Doğan'ı görebilirsiniz" dedi. "Aydın Doğan, en az sizin kadar ülkesine âşık bir insandır" diyen Özkök, "En az sizin kadar bu ülkenin değerlerine, demokrasiye inanmış, bu ülkenin huzuru ve barışı için her türlü taşın altına elini sokmaya hazır bir vatanseverdir" ifadelerini kullandı.

Özkök, yazısında "Sayın Cumhurbaşkanı, sizin gerektiğinde herkesi şaşırtabilen siyasi esnekliğinizi ve cesaretinizi biliyoruz. Ona her zamankinden daha çok ihtiyaç var" dedi.

İşte Özkök'ün bugünkü yazısından ilgili bölüm:

Troller çekilirse gerçek Aydın Doğan'ı da görebilir

Sayın Cumhurbaşkanı Türkiye'nin dış itibarının ne durumda olduğunu siz hepimizden iyi biliyorsunuz.

Emin olun bunda, sırtını size dayayıp kabadayılık yapan ve tehdit, iftira, yalan ve şantajla herkesi sindirmeye çalışan bu mahalle mafyasının hiç küçümsenmeyecek payı var. Bu ülkenin en büyük medya grubunun sahibine her gün akla hayale sığmayan saldırılar yapılıyor.

Hayatı teröre karşı mücadele ile geçmiş, bütün hayatı boyunca terör örgütlerinin hedefi olarak yaşamış, kendisi ve çalışanları bedel ödemiş bir insanın fotoğrafına iğrenç montajlar yapacak, boynuna PKK poşusu, DHKP-C beresi geçirecek kadar insani ve ahlaki duygularını kaybetmiş bu insanlar ne yazık ki, sizin adınıza hareket ettikleri izlenimi veriyorlar.

Aydın Doğan, en az sizin kadar ülkesine âşık bir insandır. En az sizin kadar bu ülkenin değerlerine, demokrasiye inanmış, bu ülkenin huzuru ve barışı için her türlü taşın altına elini sokmaya hazır bir vatanseverdir.

Emin olun, yaptıkları bu iğrençliklerle en büyük zararı size veriyorlar.

Asıl soru şudur:

Evet hepimiz, ülkemizin G-20 toplantısına nasıl bir görüntüyle gitmesini istiyoruz?...

El ele vermiş, düşmanlıklarını bitirmiş, dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmak kadar, en huzurlu, en demokratik, en barışık ülkesi olarak mı?...

Yoksa, içsavaş görüntüsü içinde, giderek Ortadoğu'nun alelade diktatörlüklerine benzemiş bir ülke olarak mı?

Hepimizin elimizi taşın altına koymamız gereken çok tehlikeli bir dönemden geçiyoruz.
Bizler bunun idrakindeyiz.

Hepimiz düşünmeliyiz bunu Sayın Cumhurbaşkanı...

Sizin gerektiğinde herkesi şaşırtabilen siyasi esnekliğinizi ve cesaretinizi biliyoruz.

Ona her zamankinden daha çok ihtiyaç var...

Yazının tamamı için tıklayın