Televizyon
18 Eyl 2012 12:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:09

ERTUĞRUL ÖZKÖK'TEN AJDA PEKKAN'I UTANDIRAN SORU!

Ertuğrul Özkök, birlikte katıldıkları bir televizyon programında Ajda Pekkan'a öyle bir soru sordu ki!

Yeni programlar ve yeni isimlerle izleyicilerinin karşısına oldukça iddialı çıkan Beyaz TV’nin güçlü kadrosuna kattığı bir isim de Kenan Erçetingöz oldu.

Kenan Erçetingöz’ün sunumuyla ekrana gelen Kenan Erçetingöz’le Yüz Yüze programının ilk konukları ise süper star Ajda Pekkan ve Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ertuğrul Özkök oldu.

Oldukça eğlenceli anların yaşandığı programın bir bölümüne ise gizli eşcinsellik konusu damgasını vurdu. Dünyada eşcinsellikle ilgili en çok yazı yazan isim olduğunu belirten Özkök, demokrasinin artık azınlıktaki insanları güvence altına alan bir biçime dönüştüğünü savundu. Bu açıdan bakıldığı zaman eşcinsellerin halen bir baskı altında olduğunu belirten Özkök, ilerleyen dakikalarda ise ’Her insan sadece bir insan değildir’ anlayışını savunarak Ajda Pekkan’a yönelik ’Seninle yatağa giren erkeklere sormak lazım kaç tane Ajda var?’ ifadesini kullandı.

Özkök’ün bu sözleri ardından kendini gülmekten alamayan Ajda Pekkan ise ’Ben kendimi bir tane biliyorum ama belki de bir sürü var’ şeklinde konuştu.

İŞTE O ANLAR : VİDEO