Medya
08 Mar 2016 12:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

Ertuğrul Özkök'ten Ahmet Hakan'a çağrı: Baykal'dan özür dile...

Bugün topa giren Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan'ı Deniz Baykal'ı tanımamakla itham ederek, "Baykal'dan özür dile benimle iddiaya gir" çağrısı yaptı.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile kendisi hakkında AK Parti'ye geçeceği üzerine "bahis" açan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan arasındanki "özür" polemiği devam ediyor.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bir süre önce Baykal'ın AK Parti'ye geçeceği iddiaları ile ilgili "Orta vadede Deniz Baykal'ı 'AK Parti Antalya milletvekili' olarak göreceğimize bahse girmeye varım" demişti.

Baykal'ın kendisine gönderdiği ve "Ben özür talebinde ısrar ediyorum. Ama sulandırmadan gerçek bir özür..." dediği mektubu köşesinde yayınlayan Ahmet Hakan, yine köşesinden mektuba cevap vererek "Bu ne hoşgörüsüzlük, bu ne abartılı tepki, bu ne gereksiz alınganlık, bu ne tahammülsüzlük böyle" diye yazmıştı.

Bugün ise topa Ertuğrul Özkök girdi ve Ahmet Hakan'ı Deniz Baykal'ı tanımamakla itham ederek, "Baykal'dan özür dile benime iddiaya gir" çağrısı yaptı.

İşte Özkök'ün "Ahmet Hakan, Baykal’la değil benimle iddiaya gir" başlıklı yazısından dikkat çeken bir bölüm:

AHMET Hakan, “Deniz Baykal AKP’ye geçebilir” diye bir dedikoduyu yazdı ve Baykal itiraz edince de, “Özür mü dileyeyim, iddiaya mı gireyim” diye sordu.Ahmet’e bir teklifim var.n
Baykal’dan özür dilesin, Benimle iddiaya girsin.
O, Baykal’ı dün tanıdı.

Bense, dün değil, evvelki gün değil, çok çok önceden tanıyorum. Ben Mülkiye koridorlarında öğrenci, o ise asistanken tanıdım onu.
Bak Ahmetciğim...
Deniz Baykal çok sağduyulu şeyler söylüyor. Sağduyulu olduğu için sağcı oldu sanma.
Solduyu diye bir kelime olsaydı, solduyulu şeyler söylüyor derdim, belki bu tartışma da biterdi.
Benim tanıdığım Deniz Bey, AKP’ye geçmez. Geçmez. Geçmez...
Bana sorarsan, “Keşke onun gibi insanlar AKP’de olsa da, şu büyük kavga bitse” derdim.

Yazının tamamını burdan okuyabilirsiniz...