Medya
13 Tem 2016 11:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:22

Ertuğrul Özkök, Melih Altınok'u topa tuttu: Sıkıysa Başbakan'a da başkıro desene

Başbakan Binali Yıldırım, seni benden daha iyi tanıdığı için, "dil sürçmesidir" falan diye kıvırtmayasın diye dün de parti grup toplantısında tekrarladı...

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök ile kendisine "Başkıro" diye seslenen Sabah yazarı Melih Altınok arasındaki gerilim tam gaz devam ediyor.

Özkök bugün köşesinde HUU KÖŞE TROLÜ: BAŞBAKAN NE DİYOR DUYUYOR MUSUN  başlıklı bir yazı kaleme aldı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın sözlerini anımsattı.

Başbakan Yıldırım'ın "Biz, dostluklarımızı arttıracağız, düşmanlıklarımızı azaltacağız. içeride de dostluklarımızı arttıracağız..." şeklindeki sözlerini yazan Özkök, "Hadi şimdi sıkıyorsa ona da 'baş kıro" de.." dedikten sonra ekledi:
"Biliyorum paniktesin... Uykuların kaçıyor..."

İşte Özkök'ün isim vermeden Melih Altınok'a yazdığı o yazıdan dikkat çekici bölümler:

HUUU "köşe trolü" arkadaş...
Sen öteki trol kafa...
Duydun mu Başbakan Binali Yıldırım ne dedi önceki akşam AKP Parti okulunda:
- "Biz, dostluklarımızı arttıracağız, düşmanlıklarımızı azaltacağız. Yeni dönemde bu kutlu yürüyüşte en önemli dış politika hedefimiz budur. Buna bir ilave daha yapıyoruz, içeride de dostluklarımızı arttıracağız."
Üstelik seni benden daha iyi tanıdığı için, "dil sürçmesidir" falan diye kıvırtmayasın diye dün de parti grup toplantısında tekrarladı:
- "Hiç mutabakat olmayacak ülkelerle bile mutabakat yapıyoruz da kendi ülkemizde, vatandaşımıza hizmetten başka amacı olmayan partiler neden mutabakat yapmasın? Dostluk elimizi muhalefet partilerine de uzatıyoruz. Dostluğu muhalefetle de geliştirmeyi hedefliyoruz."
Hadi şimdi sıkıyorsa ona da 'baş kıro" de...
Biliyorum paniktesin...
Kutuplaşma biter, toplum barışırsa, kopar bu saadetli zincir diye geceleri uykun kaçıyor.
Merak etme vefalı insanlardır.
Geçmiş hizmetlerine binaen bulurlar yine sana çöplenecek küçük bir çöplük...