Televizyon
25 Haz 2011 13:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:30

ERTUĞRUL ÖZKÖK, JÜRİYE HANGİ ÜNLÜ SANATÇIYI İSTEDİ?

Star TV'nin yeni yarışma programı “Star Akademi”, 4 Temmuz'da ekrana gelmeye başlayacak.

Jüri koltuğunda Ajda Pekkan, Sertab Erener ve Ertuğrul Özkök’ün oturduğu yarışmanın ön elemelerinde çoğu yarışmacının Türk sanat müziği söylemesi üzerine Özkök, “Aramızda bir Muazzez Abacı olması gerekiyormuş” dedi.

Müzik sektörüne genç yetenekler kazandırmayı hedefleyen “Star Akademi”, 4 Temmuz’da Öykü Serter’in sunumuyla Star TV ekranında yayına başlayacak. 40 bini aşkın gencin başvurduğu yarışmanın ön elemeleri geçtiğimiz pazartesi günü Kandilli Borsa Restoran’da yapıldı.

Jüri üyeleri Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök ve Sertab Erener, ön elemeyi geçen 40 gencin içinden 18 finalisti seçmek için yarışmanın müzik direktörlüğünü üstlenen duayen sanatçı Attila Özdemiroğlu ile bir araya geldi. Dokuz saat süren elemelerde, jüri üyeleri seçim yapmakta oldukça zorlandı. Elemelerde ilginç olaylar da yaşandı.

Ertuğrul Özkök, jüri karşısında Türk sanat müziği söyleyen İzmirli Zerrin’e “Türk sanat müziği ile star olunur mu?” diyerek tepki gösterdi. Özkök, elemelerde çoğu yarışmacının Türk sanat müziği söylemesi üzerine de “Aramızda bir Muazzez Abacı olması gerekiyormuş” dedi.