Medya
28 Nis 2016 08:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:29

Ertuğrul Özkök, iki isim açıkladı! AK Parti'yi medya üzerinden kim dizayn etmek istiyor?

Ertuğrul Özkök bugünkü yazısında AK Parti'yi medya üzerinden dizayn etmek isteyenlere ilişkin iki isim verdi.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, AK Parti kulislerinde eski Star gazetesi Nasuhi Göngör ve A Haber programcısı Cemil Barlas'ın partiyi dizayn etmekle suçlandığını yazdı.

DAVUTOĞLU TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Başbakan Davutoğlu'nun “Bazıları rahatsız oluyor. Onların gıdası nifaktır... Bu aziz davaya medya üzerinden hiza verilebileceğini zannediyorlar. Geçti o günler. Kimse AK Parti’yi medya üzerinden dizayn etmeye çalışmasın.” diyerek tepki gösterdiği kesim yada isimler kimler?

BEKİ YAZDI, ÖZKÖK İSİM VERDİ

Bir dönem hükümetin sözcülüğünü de yapan Hürriyet yazarı Akif Beki, dünkü köşesinde hükümeti dizayn etmek isteyen kesimin iktidara yakın medya olduğunu yazmıştı.

Beki'nin fitilini ateşlediği tartışmaya katılan Ertuğrul Özkök, bugünkü köşesinde yeni 'hükümet deviricilerden' iki ismi açıkladı. İşte o yazıdan bir bölüm:

"Anlatılanlara göre Başbakan bu konuşmayı yaptıktan sonra salondan çıkarken karşılaştığı bazı merkez medya mensuplarına, “Bu lafları sizler üzerinize alınmayın” demiş.

Öyleyse kastedilenler kimler? İkinci bilgi şu:

Konuşmadan sonra Başbakan’ın çevresinden bazı kişiler gazetecileri arayarak, kimlerin kastedildiğini açık açık söylemişler. İki kişinin de adını açık açık vermişler.

Biri A Haber’deki programda “Davutoğlu yakında o koltuktan gidecek” diyen Star gazetesi yazarı Nasuhi Güngör.

Öteki ise Cemil Barlas. O da A Haber’de programlara çıkıyor.

İkisi de Cumhurbaşkanı’nın çevresinin en Yakup Cemil karakterli fedaileri. Bütün bunlar şunu gösteriyor:

AKP kanadında çok ilginç bir dönem başlıyor."