Televizyon
01 Eyl 2016 10:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:30

Ertem Şener'in yeni adresi belli oldu! Ne kadar maaş alacak?

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında sunuculuk yapan Ertem Şener'in yeni adresi belli oldu

TRT 1'de yarışma programı sunacak olan Şener, bu duyurusunu da sosyal medya hesabından yaptı. "perşembe akşam saat 22:50 TRT1 'de KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ'da beraberiz" diyen Şener'in ne kadar maaş alacağı ise açıklanmadı.

İşte o paylaşım:



KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ NASIL BİR YARIŞMA

‘Kendi Düşen Ağlamaz’da yarışmacılar, 3 kişilik gruplar halinde yarışıyorlar. Yarışmanın başında sahip oldukları 1 milyon TL’yi, 7 soru boyunca korumaya çalışıyorlar. ‘Kendi Düşen Ağlamaz’, diğer yarışmaların tersine, yarışmacıları 1 milyon TL ile oyuna başlatıyor.

İLK KEZ BİR SUNUCU TV’DE SULARA GÖMÜLÜYOR

Final etabındaki sorular ise iki seçenekli. Yarışmacılar, kalan paralarıyla, doğru olduğunu düşündükleri şıkkı temsil eden kapağın üzerine yerleşiyor, diğer seçeneği temsil eden kapak ise sunucuya kalıyor. Yanlış şıkkın kapağı açıldığında da, yarışmacıların üçü birden suyu boylayıp yarışmaya veda ediyor ya da sunucu sulara gömülürken, yarışmacılar kazandıkları paranın sevincini yaşıyor.

TAMAMEN YERLİ FORMAT

Okaliptus Medya tarafından tasarlanan; yüzde yüz yerli yapımı ‘Kendi Düşen Ağlamaz’ bı gece saat 22.50’de TRT 1 ekranlarında olacak.