Televizyon
13 Ağu 2013 12:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

ERTEM ŞENER'DEN ÜLKE TV'YE ÖZEL “DAVOS MAÇI”

Ünlü spiker, Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta tarihe geçen “one minute” restini maç anlatır gibi aktardı..

Ülke TV’de Yazar Esra Elönü’nün sunumuyla ekranlara gelen 'Araf'ta Sorular' programının bu haftaki konuğu, ekranların başarılı spor spikeri Ertem Şener oldu. Şener, programda Gezi Parkı olaylarının perde arkasında yaşananlarını yorumlarken Başbakan Erdoğan’ın tarihi Davos restini maç anlatır gibi aktardı.

Son günlerde Twitter'da Başbakan'ı destekleyen yazılarıyla ve bunun üzerine kendisine başlatılan linç kampanyasıyla dikkat çeken ünlü spor spiker Ertem Şener Ülke TV’de Esra Elönü’nün sunumuyla ekrana gelen Araf'ta Sorular'ın konuğu oldu. Şener, sporun siyasete yansımalarını ve Gezi Parkı olayları sonrasında gerçekleşen taraftar kenetlenmesini değerlendirdi.
 
Programda, Gezi Parkı olaylarının yurt dışı bağlantılı olduğunu savunan Şener; “Ben bir spor spikeri olabilirim. Oraya tiyatrocu gidebiliyor, dışarıdan buraya yıllar öncesinde eğitim alıp gelen ve halkı galeyana getirenler gidebiliyor da ben gitmeme hakkımı kullanınca anti demokrat oluyorum.” diyerek kendisine yapılan sert eleştirilere cevap verdi.

Ertem Şener Gezi Parkı’nda dikkat çeken başörtülü eylemciler için ise; “Keşke oyuna getirilen başörtülü arkadaşlar değil de gerçek bir başörtülü samimiyetiyle oraya gidip oradakilere “yaptığınız yanlış” diyebilseydi.” dedi.

“İÇKİ ŞİŞELERİNDEN BARİKAT KURULDU, CUMA NAMAZI KILINDI”

Ertem Şener sözlerine; “Hayatında seccade görmemiş insanlar var, içkinin haram olduğunu bilmeyen insanlar var.  Aynı safta kadın ve erkekler namaz kıldı. Böyle bir düşünce var mı? Gaz maskesiyle namaz mı kılınır? İçki şişelerinden barikat kuruluyor. Cuma namazı kılınıyor. Allah affetsin” diyerek devam etti.

“BAŞBAKAN’A SEMPATİ DUYDUĞUMU SÖYLEMEYE KORKTUM”

Beyaz TV’ye geçtikten sonra değiştiği yönündeki eleştirilere de cevap veren başarılı spiker; 1999 yılından bu yana Başbakan Erdoğan’a sempati duyduğunu fakat bunu önceki çalıştığı yerlerde her ne kadar kendisine baskı yapılmasa da dile getirmeye korktuğunu da sözlerine ekledi.

Esra Elönü’nün “Türkiye siyasetinde en büyük golü kime attık?” sorusuna “Davos” cevabını veren Ünlü spiker, Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta tarihe geçen “one minute” restini maç anlatır gibi aktararak yine hafızalara kazınacak yorumlarda bulundu.