Polemik & Kulis
06 Nis 2017 07:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:36

Ertem Şener, Twitter'dan paylaşım yaptı, İngiliz büyükelçi yanıtladı: Off ya! Kim bu aptal?

Ertem Şener, Richard Moore'un lale fotoğraflarını paylaştığı fotoğrafını alıntılayarak küfür etti.

Spor spikeri ve televizyoncu Ertem Şener, Birleşik Krallık'ın Türkiye Büyükelçisi Richard Moore'a sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden küfür etti. Moore, daha sonra bu küfüre "Of ya! Kim bu aptal" diyerek cevap verdi.

"Bahar işareti; güzel!"

Büyükelçi Moore, Twitter üzerinden Türkçe ve İngilizce yayımladığı mesajda Dolmabahçe Sarayı'nın dışındaki lalelerin fotoğrafını koyarak baharın gelişine değinmişti. 

Richard Moore'un yayımladığı bu mesaja Şener, "Suriye'de kimyasal silah ile çocuk öldüren katilin sahipleri Bahar'dan , Lale'den konuşamaz ! O.... Çocuğusunuz" diye yazdı.

Şener'in Büyükelçi Moore'a küfür ettiği o paylaşım:



Şener, Büyükelçi Moore'un yaptığı bu paylaşımla darbe imasında bulunduğunu iddia ederek diğer tweetlerinde ise şunları yazdı:

"İngiliz köpeği bu lalelerin altı kanla sulandı yüzyıllardır !!! Dedeleriniz iyi bilir şerefsiz köpekler ! Bunlar ne alçak insanlar !!! Bu adamlar HAYIR kampanyası yapıyor , DARBE istiyor. Allah ülkemizi korusun bu namussuzlardan, bu alçaklardan. İşte açık açık Türkiye'ye böyle mesaj veriyorlar.Diyorlar ki ;Darbede başarılı olsaydık bu laleler daha önce açacaktı. Gelin ulan yine gelin"

"Kim bu aptal?"

Bunun üzerine büyükelçi Moore söz konusu tiviti yanıtlayarak Şener'e "aptal" dedi ve "Bu kim" diye sordu.