Spor
24 Oca 2022 13:48 Son Güncelleme: 24 Oca 2022 14:02

Ersun Yanal’a sürpriz teklif! Milli takım…

Yaklaşık 4 aydır boşta olan teknik direktör Ersun Yanal'la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'deki ikinci dönemi sonrası görev yaptığı Antalyaspor'da yolların ayrıldığı Yanal'a önemli bir teklifin geldiği iddia edildi.

Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Ersun Yanal'a Kosova Milli Takımı'ndan teklif geldiği öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig ekibi Fraport Tav Antalyaspor'la yollarını ayırdıktan sonra henüz bir takımla anlaşma sağlamayan 60 yaşındaki çalıştırıcının, Kosova Milli Takımı'nın teknik direktörleri arasında olduğu vurgulandı.

Kosovan Footy tarafından yapılan haber kısa süre içerisinde sosyal medyada da konuşulmaya başladı. Ersun Yanal teknik direktörlük kariyerinde daha önce; Denizlispor, Yeni Salihlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Türkiye A Milli Futbol Takımı, Manisaspor, Trabzonspor , Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Antalyaspor'da görev aldı.

60 yaşındaki tecrübeli teknik adam Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde 2013-2014 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

ETİKETLER
#ersun yanal