Spor
26 Tem 2022 00:11 Son Güncelleme: 26 Tem 2022 00:31

Ersun Yanal, Eski Fenerbahçeli Adil Rami'nin skandal prim iddiasına karşı sessizliğini bozdu

Teknik Direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe'de yarım sezon oynayan ve neredeyse hiç forma şansı bulmayan Adil Rami'nin iddialarına karşı sessizliğini bozdu. Türk futbolunda Türk bir menajer ile çalışılması durumunda primin teknik direktör ile paylaşıldığını ima eden iddiayı Yanal, sert dille reddetti.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın son Fenerbahçe döneminde sarı-lacivertli formayı sadece 7 kere giyen Adil Rami, bir Youtube kanalında Türk futbolu ile ilgili çok ses getirecek iddialarda bulunmuştu."alpaynafi" isimli sosyal medya hesabının çevirisini yaptığı röportajda Adil Rami, kendisinin alacağı primden Ersun Yanal'ın pay alamayacağı için forma şansı bulamadığını iddia etti.

Rami'nin iddialarına karşı sessizliğini Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla bozan Yanal, şunları söyledi:

Adil Rami'nin bir menajerle yaptığı görüşmeyi "Tanık olmuş gibi" anlatması ve bazı medya kuruluşlarının da bunu "gerçek" kabul ederek kullanması, ne yazık ki Türk futbolu ve spor gazeteciliğinde geldiğimiz noktanın kısa özeti.

"DOĞRUNUN KALESİ YIKILMAZ

İşini gerçek anlamda yapan tüm spor gazetecisi emekçilerini bir yana bırakarak haykırıyorum. Doğrunun kalesi yıkılmaz, sakın unutmayın…

Adil Rami başta olmak üzere, bu açıklamaların gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi var mı diye araştırma zahmetine bile katlanmayan herkese karşı Türk teknik direktörler adına yasal haklarımı sonuna kadar arayacağım.

Umarım, bizi temsil eden kurumlar da kabuğundan çıkarak seslerini çıkarır ve yanımızda yer alır.

NE OLMUŞTU?