Polemik & Kulis
19 Oca 2014 23:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

Ersoy Ilıcak'ı topa tuttu! Sokak lambası gibi olmayın!

Kandil gecesi türban takmasıyla gündeme gelen Bülent Ersoy, kendisini eleştiren Nazlı Ilıcak'a sert bir dille cevap verdi.

Kandil gecesi türban takmasıyla gündeme gelen Bülent Ersoy, gastee.com'daki köşesinde kendisini eleştiren Nazlı Ilıcak ve Oktay Kaynarca'ya sert bir dille cevap verdi.

İşte Bülent Ersoy'un o yazısı...

Saygı değer okuyucularım, muhterem gönül dostlarım...

Son yazıma göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka tıklanma rekorundan da gösteriyor ki benim fikirlerimi merak ettiniz; bana saygı duydunuz ve beni anladınız.

Hatta öyle ki yazımı kendi sesi gibi gören daha da çoğunluğa kendi sayfalarınızda ulaştırmak için paylaşma rekoru kırdınız.

Siz musiki, siz sanat ve sanatçı dostları, siz insan ve insanca yaşamanın gereğini seven muhterem okuyucularım; teşekkür ve müteşekkirliğimi bir kere daha kabul buyurunuz efendim...

"MERT VE NET OLACAK"

Genel bir ifade ile yazdığım son yazıma ithafen bu gün bir kaç kişiye bilhassa seslenmek istiyorum!! Zira kimse 'içi başka dışı başka' , 'sözü başka davranışı başka' olmayacak 'mert ve net' olacak!!!

'Ya olduğu gibi görünecek ya göründüğü gibi olacak'...

"NAZLI ILICAK DENGESİZ VE İNSANLIK DIŞI BİR CÜRETLE..."

'1999 Türkiye genel seçimlerinde Fazilet Partisi'nden İstanbul milletvekili seçildiği dönemde yemin töreni sırasında İstanbul milletvekili Merve Kavakçı'nın meclis salonuna türbanlı olarak girmesine koluna girerek eşlik eden Sayın Nazlı Ilıcak bugün çıkmış densiz ve insanlık dışı cüretle gecenin ulviyetine, manasına yakışan kapanmamı insanlık dışı itham ve yargılarla sözde saldırıyla karşılamıştır.

"KİME YANDIĞINIZ BELLİ OLSUN"

Ne oldu Sayın Ilıcak? Dün türbanlı vekilin koluna girerken bugun türban takmama karşı gelen siz, ne oldu da değiştiniz?Sizin görüş ve duruşunuz her yıl değişiyor mu yoksa med cezir gibi gelgitte misiniz?... Size bir önerim var 'SOKAK LAMBASI GİBİ OLMAYIN !!' Kime yandığınız belli olsun. Bizde renginizi ve duruşunuzu bilelim !!!

Geçmiş yıllarda beni evinin baş köşesinde ağırlayan siz, şimdi bu yaklaşımınızla yüce Türk milletine ne kadar güven verebilirsiniz? Tartışılır!

"BUKALEMUN GİBİ..."

Diğer isim ise Sayın Oktay Kaynarca... Çıkmış hadsizce ve içi başka dışı başka bukalemun misali renk değiştirircesine rüzgardaki yaprağın gayesizliği ile savruluyor.

Şahsen çok üzülüyorum. Çünkü toplumda kendini bir anda "Ustura Kemal" rolüyle efe zanneden zat-ı muhterem sanalda'efe' rolünün etkisinden çıkamamış...

"BİR KARE FOTOĞRAF İÇİN SAATLERCE BEKLEYEN..."

Kimlik bulmak zordur. Rolden çıkamayınca ne yapsın !! Ama rolünün hakkını da verememiş ki reyting başarısızlığı ile yayından dizisi kaldırılan bu şahsiyet prim derdinde midir yoksa benden bir kare resim için saatlerce bekleyen hatta resimde 'Sizi öpebilir miyim diyen 'Ustura Oktay' paye mi alamamıştır ki bu cürette bulunmuştur?..

"GEZİ'DE GÖRÜNÜP BİR DE BAŞBAKAN'DAN ÖZÜR DİLEMEYECEK"

Bak çocuğum kimseyi önünü ilikleyerek bir resim çektirmek için bekleme. Bekliyorsan da bunun hakkını ver. Şahsiyetini koru. Zira sen bukalemun gibi renk değiştirirsen senin rengini elinden alıverirler. Rengi olacak insanın 'beyaz' ya da'siyah'.... Ama 'gri' olmayacak. Bir Gezi de görünüp bir de Sayın Başbakan'dan özür dileyerek gri rengini iyice koyulaştırmayacak!.

ILICAK FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Ersoy'un Nazlı Ilıcak'a öfke saçmasının ardında gazetecinin Bülent Ersoy'un türban takması hakkında yaptığı yorum yatıyor. Ilıcak twitter'da Diva'nın ameliyat olmadan önceki fotoğrafını paylaşıp altına; "Bülent Ersoy'u televizyonda görünce, hangisi daha iyi dedim. TV'de gördüğümüz Bülent Hanım mı, yoksa delikanlı Bülent mi?" diye yazmıştı