Medya
23 Tem 2017 12:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:00

Ersoy Dede'den Cengiz Semercioğlu'na 'Harun Kolçak' isyanı: Merak etme tek tek yazacağız arkandan...Kötü adam!

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Cengiz Semercioğlu'nun Harun Kolçak ile ilgili yazısına sert tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz başarılı sanatçı Harun Kolçak'ın toprağa verilmesinin ardından 24 saat bile geçmemişken, Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, merhum sanatçı hakkında inanılması güç bir yazı kaleme aldı.

Sosyal medyada artan tepkiler sonucunda köşe yazarı Twitter'da en çok konuşulanlar listesine (TT) girdi.

UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI HATIRLATTI

Yazdığı yazıda sanatçının hayattayken yaşadığı problemlere ve özellikle uyuşturucu kullandığı döneme dikkat çeken Cengiz Semercioğlu'nun yazısı sosyal medyada da büyük tepki çekti. "Sevilen sanatçının bir "uyuşturucu bağımlısı" olduğunu hatırlatan ve bunu üzerine basa basa ifade eden Semercioğlu, bütün paylaşımlarda vicdansızlıkla suçlandı.

Başarılı sanatçının ölümüyle ailesini ve sevenlerini sarsan acı henüz çok tazeyken, Cengiz Semercioğlu'nun neden böyle bir yazı kaleme aldığına hiç kimse anlam veremedi.

KÖTÜ BİLİRDİK, KÖTÜ ADAM

O yazıya bir tepki de Star Gazetesi köşe yazarı Ersoy Dede'den de geldi.

İşte Dede'nin bugünkü yazısından 'Kötü bilirdik' başlıklı o bölüm:

Evet Cengiz Semercioğlu öldüğünde, eğer ben hâlâ hayattaysam kendisinin de ricası üzerine öyle söyleyeceğim; Kötü bilirdik.. Kendi yazmış.. “..Ne bu ya hu demiş, Harun Kolçak’ın hep iyi taraflarını yazıyorsunuz. Yoksa özgeçmiş mi karartıyorsunuz?.. Adam uyuşturucu tedavisi görmüş bir bağımlıydı. Saklamayın..” Yani trafikte alkol duvarını aşmış bir zibidiyi, şehit ettiği polis memuruna karşı savunmuş bir adam çıksın da Harun Kolçak yazıları için, “perdeleme yapıyorsunuz” desin.. Akıl alır gibi değil.. Peki Cengiz.. Sen öldüğünde yapmayacağız.. Sorarlarsa diyeceğiz ki;  “…O polisi şehit eden zengin çocuğu korumak için gazetesindeki köşesini kullanan biriydi.. Şirketlerin bedava gezileri ya da hediye ürünleri karşılığı köşesinde reklam yazıları yazardı. Vatan millet düşmanlarının filmlerini, para karşılığı överdi…” Merak etme tek tek yazacağız arkandan.. Kötü adam..