Medya
24 Eyl 2017 16:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:08

Ersoy Dede, Gülben Ergen'e "teflon" diyen Ertuğrul Özkök'ü tiye aldı: İnsan sevdiğini 'teflon' diye mi sever?

Ertuğrul Özkök, Yeşim Salkım, Seren Serengil ve Gülben Ergen savaşını köşesine taşıyarak Gülben Ergen için "teflon gibi" demişti. Star yazarı Ersoy Dede, Özkök'ün bu benzetmesini eleştirdi.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, magazin dünyasının üç ünlü kadını arasındaki savaşı köşesine taşımış ve Gülben Ergen'i anlatırken "teflon gibi" benzetmesi yapmıştı.

Star yazarı Ersoy Dede, bu benzetmeye takıldı ve "Özkök Gülben Ergen için ‘Teflon’ demiş.. ‘Attıkları çamur yapışmıyor’ anlamında.. Ya hu bu böyle destek olur mu?.. Teflon ne ya?.. İnsan sevdiğini, ‘teflon gibi adam billahi’ diye mi sever?.. Literatüre kavram sokacağım diye abuk subuk benzetmeler
yapmaya doymuyor şu İzmirliler.." dedi.

İşte Ersoy Dede'nin bugünkü yazısından "Teflon gibi adam!" başlıklı o bölüm:

Magazin gündemi karıştı.. Yeşim Salkım ve Seren Serengil, kılıçları çekti.. Gülben Ergen’i fena halde köşeye sıkıştıracak eski defterleri açmaya başladılar.. Nereye kadar gideceğini kimse bilmez.. Bu arada kavganın bir tarafında da Doğan Grubu, kurumsal olarak pozisyon aldı.. Hürriyet’te, Kanal D’de falan Gülben Ergen hakkında olumsuz haber yapmak yasak.. Yapanı işten atıyorlar.. Ertuğrul Özkök dün köşesinde Gülben Ergen için ‘tek başına savaşıyor’ diye yazmış.. Böyle yalnızlığa can kurban.. Fakat anlamadığım şu.. Özkök Gülben Ergen için ‘Teflon’ demiş.. ‘Attıkları çamur yapışmıyor’ anlamında.. Ya hu bu böyle destek olur mu?.. Teflon ne ya?.. İnsan sevdiğini, ‘teflon gibi adam billahi’ diye mi sever?.. Literatüre kavram sokacağım diye abuk subuk benzetmeler yapmaya doymuyor şu İzmirliler..