Spor
02 Şub 2023 16:00 Son Güncelleme: 02 Şub 2023 17:05

Ersen Martin'den sevindiren haber geldi!

Denizlispor’da gol kralı olan Ersen Martin, Süper Lig’de Beşiktaş ve Trabzonspor formaları giydi.

Geçirdiği kalp krizi sonrası aort damarının yırtılan ve uzun süredir yoğun bakımda kalan eski forvet Ersen Martin aylar sonra ilk kez tepki verdi. Beşiktaş Kulübü, eski golcüsü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'da forma giyen Ersen Martin’in sağlık durumuyla ilgili olumlu gelişme yaşandı. 42 yaşındaki eski milli forvet, aort damarının yırtılması nedeniyle 2022'nin Mayıs ayında ameliyat edilmiş ve uzun süre yoğun bakımda tedavi görmüştü.

Yoğun bakımdan çıktı
Futbolu bıraktıktan sonra yorumculuk yapan Ersen Martin, uzun süren tedavinin ardından yoğun bakımdan çıktı. Ersen Martin'in uzun bir süre sonra tepki vermeye başlaması sevinç yarattı.

Beşiktaş'tan "Geçmiş olsun" mesajı
Beşiktaş Kulübü, aort damarı yırtılması nedeniyle tedavi gören Ersen Martin'in sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Aort damarının yırtılması sebebiyle ameliyat edilen ve uzun süredir yoğun bakımda bulunan eski futbolcumuz Ersen Martin'in durumunun iyiye gittiğini öğrendik. Ersen Martin'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

101 Gol, 27 Asist
3 kez A Milli Takım'a seçilen Martin kariyerinde 372 maçta 101 gol atarken 27 asist yaptı.