Erotik fotoğrafları sızdırılmıştı! Lottie Moss'tan ayna karşısında çırılçıplak poz!

Dünyaca ünlü model Katie Moss'un üvey kardeşi Lottie Moss, geçtiğimiz günlerde OnlyFans üzerinden sattığı fotoğraflarının internete sızdırıldığını söyledi. Gözyaşları içinde duruma sitem eden Lottie Moss, bu defa kendisi Instagram hesabından tamamen çıplak fotoğraflarını paylaştı.

Erotik fotoğrafları sızdırılmıştı! Lottie Moss'tan ayna karşısında çırılçıplak poz! - Sayfa 1

İngiliz top model Kate Moss'un kız kardeşi Lottie Moss'un telefon numarası ve özel fotolarının eskiden kendisine yakın olan biri tarafından internete sızdırıldığı söyleyerek gözyaşlarına boğulmuştu.

148
Erotik fotoğrafları sızdırılmıştı! Lottie Moss'tan ayna karşısında çırılçıplak poz! - Sayfa 2

23 yaşındaki Lottie Moss, müstehcen görüntülerini istediği kişilere internet üzerinden satmasına imkan tanıyan platform OnlyFans'daki fotoğraflarının ve telefon numarasının sızdırıldığını söyleyerek, fotoğrafı sızdıran kişiyi mahkemeye vereceğini söylemişti.

248
Erotik fotoğrafları sızdırılmıştı! Lottie Moss'tan ayna karşısında çırılçıplak poz! - Sayfa 3

OnlyFans'ta bazı özel fotoğraflarını yalnızca abone olan takipçileriyle ayda 14 sterlin, çıplak bir videosunu ise 1000 sterlin karşılığında paylaşan Moss, bu şekilde hatrı sayılır bir servete ulaştı.

348
Erotik fotoğrafları sızdırılmıştı! Lottie Moss'tan ayna karşısında çırılçıplak poz! - Sayfa 4

Instagram'da 420 bin takipçisi olan ünlü model, bu defa çıplak fotoğrafını satmayıp, Instagram takipçileriyle paylaşmayı tercih etti.

448