Magazin
20 Haz 2011 08:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:28

EROL KÖSE'YE GÜLŞEN SORUSU SORULUNCA NE CEVAP VERDİ?

Erol Köse'ye eski sevgilisi Gülşen ile ilgili soru sorulunca bakın nasıl cevap verdi...

Son günlerde sosyal paylaşım sitesi Twitter’a ünlülerden büyük rağbet var.

Twitter’a son olarak ünlü müzik prodüktörü Erol Köse katıldı.

Erol Köse ilk günden takipçileriyle arasını sıkı tutmaya çalışarak soruları yanıtladı.

Köse magazin camiasını şaşırtacak ve bazı ünlüleri zor durumda bırakacak twitler atarak herkesi şaşırtırken bir takipçi tarafından sorulan Gülşen’i dövdünüz mü sorusuna Erol Köse: "Asla, hayatta el kaldırmam. Ama o beni iki kere patakladı ciddiyim :))" cevabını verdi.

Erol Köse, son günlerde gazetelerden düşmeyen Cihan Ünal ve Hande Ataizi olayları hakkında da yorum yaparak:" Cihan Ünal olayını bilmeyen yok. Hande Ataizi arızadır, ama haklı olabilir." diyerek Ataizi’ne hak verdi..

Ünlü müzik adamı Hadise’nin fiziğine laf atmaktan da kaçınmadı. Erol Köse:"HADİSE star ışığı taşıyan değerli bir arkadaşımız ama psikolojik olarak obez olmuş,sanırım,o nedenle dansları belli olmuyor." diyerek Hadise’yi kızdıracak açıklamalarda bulundu..

Erol Köse bütün takipçilerinin sorularına cevap vermekten kaçınmayarak, takipçilerinin yazılarını da paylaşarak hepsine teker teker jest yaptı..

Son olarak Erol Köse Zuhal Olcay hakkında hiç bilinmeyenleri anlatarak şu sözleri söyledi:"Altunizade Mesa’da Zuhal Olcay kaç kez imdat diye dayak yerdi, şahidim.Kadına şiddetin kültürle alakası yok. Hadi Zuhal Olcay yalanlasın, tüm site şahit. Hodri meydan. Biz konuşursak gerçekten deprem."