Gündem
21 Nis 2012 19:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:33

EROL KÖSE'NİN EVİNE POLİS BASKINI; BİLGİSAYARINA EL KONDU!

Bülent Ersoy, Seda Sayan, Hülya Avşar gibi ünlü isimler tarafından şikayet edilen Erol Köse'nin bilgisayarına el konuldu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından ünlü isimlere yönelik yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Erol Köse'nin evindeki bilgisayara, incelenmek üzere polis tarafından el konuldu. Köse, pazartesi günü ifade vermek için emniyette çağrıldı.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, akşam saatlerinde, Bülent Ersoy, Seda Sayan, Hülya Avşar gibi ünlü isimler tarafından savcılık ve polise şikayet edilen Erol Köse'nin evine gitti. Hakkındaki bir hakaret şikayeti nedeniyle Erol Köse'nin evindeki bilgisayara incelenmek üzere el konuldu.

PAZARTESİ İFADE VERECEK

Twitter hesabından ünlü isimler hakkında çeşitli iddialarda bulanan Köse'nin şikayete konu olan iletilerinin, el konulan bilgisayarda yazılıpı yazılmadığının araştırılacağı öğrenildi. Tutanakla el konulan bilgisayarın ardından evden ayrılan polis, Erol Köse'yi ifadesi alınması için pazartesi günü Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne davet etti. Bu süre zarfında Köse'nin bilgisayarının inceleneceği belirtildi.

ERSOY DA DÜN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Dün Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelen ünlü sanatçı Bülent Ersoy, kendisine twitter hesabı üzerinden hakaret ettiğini iddia ederek, yapımcı Erol Köse'den şikayetçi olmuştu.