Magazin
05 Mar 2013 12:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:03

EROL KÖSE HÜLYA AVŞAR'I TOPA TUTTU "DEMEK Kİ ZAMANINDA ÇOK KAŞINMIŞ"

Erol Köse, Hülya Avşar'ı yerden yere vururken 'Avşar Kızı'nın kimlerden dayak yediğini açıkladı..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için kocası tarafından öldürülen Ayşe Paşalı’yı canlandıran Hülya Avşar’a tepki yağıyor. Sosyal medyada Hülya Avşar’ın daha önce söylediği ’Akıllı kadın dayak yemez. Bazı kadınlar kaşınıyor’ sözleri hatırlatıldı ve ’Avşar’ın yaptığı iki yüzlülük ’ denildi.

Bu eleştirilere katılan Erol Köse de, katıldığı 2. Sayfa programında Avşar kızına demediğini bırakmadı.

’TANJU’DAN VE İBRAHİM’DEN ÇOK DAYAK YEDİ’

’Demek ki zamanında Hülya çok kaşınmış ’ diyen Köse, ’Tanju Çolak’dan ve İbrahim Tatlıses’ten yediği dayağı ben biliyorum. Bunu camiada da bilmeyen yok ’ dedi.

’BU FOTOĞRAFLAR EŞİNE ŞİDDET UYGULAYANLARI PROVOKE EDİYOR ’

Çekilen fotoğrafları da eleştiren Erol Köse, ’Kadına şiddet mevzularındaki entel dantel fotoğrafçıların bu çektiği fotoğraflar ne işe yarıyor? Bu olay tıpkı sigaraların üstündeki sigara sağlığa zararlıdır yazılarına benziyor. Ne işe yarıyor? Bilakis o fotoğrafları görüp oradan feyz alıp yine eşine şiddet uygulayan tipleri provoke ediyor ’ diye tepki gösterdi.

’YAPTIKLARI SÖZLERİYE ÇELİŞİYOR ’

’Hülya Avşar hep sözlerini yemiştir ’ ifadesini kullanan Köse, Önce ’Akıllı kadın dayak yemez. Bazı kadınlar kaşınıyor’ diyor. Sonra gidiyor kadına şiddete karşı poz veriyor. Tanju ile İbrahim’den dayak yerken kendisi de akılsızdı demek ki... Yaptıkları sözleriyle çelişiyor. Hülya Avşar’ın bir dediği bir dediğini hiç bir zaman tutmadı ki... ’şeklinde konuştu.

’ACUN’UN ONA SAĞLADIĞI JÜRİ DESTEKLERİ OLMASA.... ’

Erol Köse şunları söyledi:

’Hülya Avşar nedir? Sinema sanatçımızdır. Son filminin trajını konuşalım mı veya yapmadı filmleri. Hülya Avşar şarkıcıdır. Son çıkarttığı single’ın baş harfini hatırlayan var mıdır? Hayır. Hülya Avşar’ın dizisi varmı? Hayır. Altın Portakal bile Hülya Avşar’ı çağırdığında tepkilere karrı şöyle alt yazı geçiyor; ’Hülya Avşar medyatiktir.? Aslında bu bir insan için acıdır. Sadece medyatik diye çağırılıyor, Hülya Avşar sinemanın bir devidir diye çağırılmıyor. Gelsin bir iki laf söyler, haber olur diye çağırılıyor. Acun’un ona sağladığı bu jüri destekleri olmasa şu anda hülya avşar’ın Samime Sanay’dan farkı kalmazdı. ’