Gündem
24 Mayıs 2012 18:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:41

EROL KÖSE HAYYAM GARİPOĞLU'NUN YURTDIŞINA KAÇTIĞINI HANGİ GAZETECİDEN ÖĞRENDİ? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Erol Köse'nin sosyal medyada duyurduğu Garipoğlu'nun yurt dışına kaçtığı haberini kimden aldığı ortaya çıktı.

Bazı magazin sitelerinde bugün "Erol Köse 1 Hafta önce Twitter’da söyledi Türk medyası bugün duydu! Hayyam Garipoğlu kaçtı!" haberi yapıldı.

Hayyam Garipoğlu’nun yurt dışına kaçışını Erol Köse’nin sosyal medyada duyurduğu haberi kimden aldığı ortaya çıktı. Habertürk Gazetesi muhabiri Mustafa Şekeroğlu Pazartesi günü Hayyam Garipoğlu’nun yurt dışına çıktığını öğrenerek, haberi özel yazıp gündeme vermiş.Şekeroğlu haberi yazdığı günün gecesi, twitter da "beklenen oldu." "3 yıl hapis cezası yargıtayda onanan Hayyam Garipoğlu yurt dışına kaçtı." diye yazdı.

Bu twitten bir kaç dakika sonra Erol Köse "Flaş!! Testere cinayet yardımcısı 3 yıl hapis cezası yargıtayda onanan Hayyam Garipoğlu yurt dışına kaçtı." diye yazdı.Şekeroğlu’nun haberi dün Habertürk Gazetesi’nin 3’üncü sayfasında özel logoyla "Hayyam Garipoğlu zaten yurt dışındaymış" diye çıktı.

O haberin ardından bugün Vatan Gazetesi’nde Hayyam Garipoğlu’nun yurt dışına kaçışı ile iglili haber yayınlandı. Bu haberler üzerine bazı magazin siteleri ilk haberi Erol Köse’nin duyurduğunu yazdı.

Sosyal medyada Garipoğlu’nun yurt dışına kaçtığını ilk duyuran Şekeroğlu, Erol Köse’yi  twitt hırsızı olarak suçladı. Köse’nin bu davranışı üzerine Şekeroğlu, Köse’yi twitter adresinden engellediğini söyledi.

İşte Şekeroğlu ile Köse’nin Garipoğlu ile ilgili twitleri :

MEDYARADAR- ÖZEL