Gündem
24 Ağu 2014 18:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:36

Erman Toroğlu'nun sitesine saldırı!

Erman Toroğlu’nun evinin bulunduğu siteye üç kişi saldırıda bulundu.

Sitenin yönetim kurulu başkanı da olan Toroğlu, yaşananlar karşısında çılgına döndü. Akçamkor sitesinde evi bulunan Toroğlu site güvenliğine saldıran kişiden şikayetçi oldu. Sabah saatlerinde sitenin kapısına yanaşan araba ile siteye girmek isteyen 2’si bayan 3 şahıs ile güvenlikçi arasında tartışma çıktı. Site güvenliğinin içeri almaması sonucu 3 kişi site girişindeki kapıyı kırdı. Güvenlik kulübesinin camlarını yere indiren şahıs daha sonra güvenlik kulübesinin içindeki eşyalara zarar verdi. Olayın ardından sitenin yöneticisi Erman Toroğlu da, S.B, H.A. ve T.Y isimli şahıslardan şikayetçi oldu. Güvenlik kulübesinin camlarını kıran, kapısını dağıtan S.B ise olayın ardından polisi arayarak site güvenliğinde duran şahsın yanında bulunan bayanları taciz ettiğini söyleyerek şikayetçi oldu.

Bodrum Emniyet Müdürlüğüne giden Toroğlu, yapılanların kimsenin yanına kalmayacağını belirterek şöyle konuştu: “Sabah saatlerinde 3 kişi site önüne gelmiş. Kapıda duran danışman buyurun yardımcı olayım diyor. Birden arabadan inen 1 erkek ve 2 bayan güvenlik kulübesini yıkmışlar sonra sitenin kapısını kıran şahıslar olay yerinden uzaklaşmış. Ben peşlerine düştüm. Adamları buldum şikayetçi oldum. Zaten adamın birçok suçu varmış. Bir de bizi tehdit ediyor. Gelip orayı dağıtacağız diye. Benim yarın programım var bir televizyon kanalından inşallah iki gün sonra gelirlerde bende burada olurum.”
Site yönetimini toplayan Toroğlu, olayı anlattı. Sitedekilerin daha dikkatli olmasını isteyen ünlü futbol yorumcusu Toroğlu, kırılan camları ve site kapısını inceledi.