Medya
12 Mar 2013 09:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

ERMAN TOROĞLU'NDAN CANLI CANLI POZİSYON TARİFİ

Ellerinde maç görüntüsü olmadığı için pozisyonları gösteremeyen Telegol ekibinden sıradışı bir yayın daha!

“ELİMİZDE GÖRÜNTÜ YOK, NE YAPALIM?”

Lig TV’nin görüntüleri sadece ve sadece TRT’de. Kim haklı, kim haksız bilemem. Bildiğim, görüntü olmayınca çok özel günlerde futbol programlarının hayali pozisyon konuşmaları. Bu senenin en çarpıcı örneğini geçen hafta Fenerbahçe-Bursaspor maçında yaşadık. Meireles’in attığı gol üzerine çeşitlemeler.

Erman Hoca topu eline aldı
‘Telegol’ bu konuda hep şikayet ediyor. ‘Bize görüntü vermiyorlar’ ifadesi değişik zamanlarda programda konuşulur. Sonra da unutulur. Ama bu sefer üstü örtülecek bir durum yoktu. Pozisyon üzerine uzun uzun konuşmak gerekiyordu. Görüntüyü kendileri, kendi ekranlarında görüyorlar.

“Serhat kardeşimiz geriye geriye. VTR’ci arkadaş geriye alamıyor mu?” diye söyleniyorlar. Erman Toroğlu, Ziya Kaptan, Gökmen Özdenak ve Kaya Çilingiroğlu kendilerini kaptırmışlar. Öyleydi, böyleydi. Sonunda Erman Hoca aldı topu eline Özdenak’ı da kaldırıp, golün neden sayılmaması gerektiğini anlatmaya başladı. Ama biz uzun bir süre onların neyi nasıl seyrettiğini bilmeden sadece görüntülerini izledik. Biz de görelim o zaman! Buna bir şekilde artık çözüm bulmak zorundalar.

Sina Koloğlu'nun yazısının tamamı için tıklayın