Polemik & Kulis
08 Mayıs 2017 08:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:40

Erman Toroğlu'ndan Aziz Yıldırım'a ağır sözler! "Kimsin lan sen!"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Yakın Doğu Üniversitesi - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tokat attığı Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör hakkında yaptığı açıklamalara, A Spor'da katıldığı canlı yayında çok sert tepki gösterdi.

Yıldırım, ceza alacak mı?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Işık Eyigüngör'e tokat atmasının ardından yaptığı açıklamalara A Spor'da Erman Toroğlu'ndan çok sert tepki geldi.

Yıldırım, "Ahlaksızlık yapıyorlar. Buraya gelemezsiniz diyorlardı. Geldik ve gereğini yaptım. Yine yaparım. İkinci maça da gideceğim." diye konuştu.

Öte yandan Spor Genel Müdürlüğü, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat atmasıyla ilgili müfettiş görevlendirerek, konuyu incelemeye aldı.

Erman Toroğlu'ndan sert sözler

"Sahte evraklan askere gitmeyeceksin. Paraya yatıracaksın. Ondan sonra Türkiye'de ahkam keseceksin. Yıllara sahtekarlıktan yakalanmadın. Türkiye'de adalet olsaydı seni çoktan yakalardı." 'Kimsin lan sen?!' "Bu adam Cumhurbaşkanını da döver, bakanı da döver, ona da tokat atar. Kim lan bu adam? Yeter lan! Başkanı tokatlıyor, gereğini yaptım ve yine yaparım diyor. Helal olsun sana! Sen herkesi döversin. Aziz Yıldırım diyor ya kimsin lan sen diyor! Ben de sana diyorum. Kimsin lan sen? İnsanları birbirine kan davası içine sürükledin. Yeter abi! Kim lan bu Aziz Yıldırım!"

İşte, o anlar!