Televizyon
11 Şub 2021 08:53 Son Güncelleme: 11 Şub 2021 13:15

Erman Toroğlu sosyal medyayı salladı! "Uzaya ilk aday"

Galatasaray ile Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası için karşılaştı, Alanya turu geçti. Maçta çok sosyal medyada konuşulan ise yorumcu Erman Toroğlu’nun giydiği ceket oldu...

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Alanyaspor'u Türk Telekom Stadyumu'nda konuk etti. Koronavirüs pandemisi nedeniyle tek maç eleme usulüne göre oynanan olan müsabakayı Alanyaspor 3-2 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı. Alanyaspor'un yarı finalde Başakşehir ile eşleşti.

Alanyaspor'un gollerini 30. dakikada ve 48. dakikada (penaltı) Babacar ve 41. dakikada Salih Uçan kaydetti. Galatasaray'ın golünü 83. dakikada Mostafa Mohamed ve 90+4. dakikada Gedson attı. Galatasaray’dan Mohamed’in iki şutu, Alanyaspor’da da Salih Uçan'ın bir şutu direkten döndü.

Fakat maçtaki yaşananlardan çok maçın yorumcusu Erman Toroğlu’nun ceketi gündeme oturdu. Maç öncesi yorumlarda bulunan Toroğlu’nun pilot havası verilmiş ceketine izleyenler, son günlerin gündemdeki konusu uzay temalı esprilerle paylaştı. Toroğlu’nun ceketini görenler “uzaya ilk aday Erman Toroğlu” yorumlarını yaptı.

İşte o ceket: