Gündem
17 Mar 2011 12:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:08

ERKEKSEN ŞİMDİ SÖYLE BAKALIM! HINCAL ULUÇ'A ''TESTİ BÜYÜK GELDİ''!

Defne Joy Foster'ın ölümünün ardından yazdığı "Su testisi su yolunda kırılır" yazısıyla büyük tepki çeken Hıncal Uluç'un İbrahim Tatlıses'e saldırı sonrası suskun kalması okuyuculardan büyük tepki çekti:

Sunucu Defne Joy Foster’ın ölümünün ardından yazdığı "Su testisi su yolunda kırılır" yazısıyla büyük tepki çeken Hıncal Uluç’a, tepkiler dinmiyor. Uluç’un "hiç tanımıyorum" dediği Defne Joy Foster’ın ardından yazı yazması, Türkiye’nin yakından tanıdığı ünlü isim İbrahim Tatlıses’in vurulmasıyla ilgili olarak ise sessiz kalması okuyucuların büyük tepkisini çekti.

Hıncal Uluç’un köşe yazılarının yayımlandığı Facebook sayfasında "Sıkıyorsa İbrahim Tatlıses’e de su testisi su yolunda kırıldı desin. Desin de kafasını kırsın Urfalılar olun", "testi büyük geldiiii..:)))))" gibi yorumlar dikkat çekti.

Hıncal Uluç Defne Joy ile ilgili yazısında Foster’ın evinde ölü bulunduğu kişi olan Kerem Altan’ın yeğeni olduğunu belirtmiş ve " bizim kerata" gibi sempatik ifadeler kullanmıştı. İşte Hıncal Uluç’a gelen okuyucu tepkilerinden bazıları:

"SIKAR TOPUĞUNA DEĞİL Mİ?"

*** "HINCAL ULUÇ ERKEKSEN ŞİMDİ SÖYLE BAKALIM....İBRAHİM TATLISESDE SU YOLUNDA KIRILAN TESTİMİ HAA SÖYLE ERKEKSEN..AMA SÖYLEYEMESSİN DEĞİLMİ....DEFNE GİBİ ÖLMEDİ DEĞİLMİ..MAAZALLAH AYAĞA KALKINCA SIKAR TOPUUNA DEĞİLMİ..........SEN AHLAK YOZLAŞMASININ DUAYENİSİN..SANA KALDIYDI AHLAK BEKÇİLİĞİ...ELİN ÖLMÜŞ SAVUNMASIZ KADININA ÇAMUR ATMAK...ŞİMDİ SÖYLE SÖYLEDE BİLELİMM İBODA TESTİMİİ SÖYLE BAKALIM DEDECİM........birkez daha ısrarla paylaşıyorum.. hadi görelim yokmu bi çif lafın......."

*** "Ayşe Hanım tebrik ediyorum, bende sizinle aynı düşünceleri paylaşarak aynı yazıları yazmak için sayfaya katıldım. Kendi 20lik genç kızlarla gezerken astım krizinden ölen bir kadına, anneye su testisi, yeğenine de "evli kadını evine niye götürmüş kerata" diyen zihniyet şimdi "su testisi su yolunda vuruldu" yazabilecek mi acaba? Ama Defne’ye laf atmaya benzemez, bırak bunu yazmayı, düşünmekten bile korkarsın seni kıracaklarını bildiğinden..."

*** "Dünden beri sizden "su testisi su yolunda kırılır V2,0 " başlıklı bir yazı bekliyoruz Hıncal Uluç !"

*** "bende bekliyorum bende...hıncal bey neden sustu...hayret tık yok..."

*** "Evet kesinlikle katılıyorum! Desin sıkıyorsa ’su testisi su yolunda kırılır’ da kafasını kırsın Urfa’lılar onun."

*** "demek ki bunun kalemle alakası yokmuş... yürekle alakası varmış... demek ki sende de o yürek yok...."

*** "testi büyük geldiiii..:)))))"

*** "Evet kesinlikle katılıyorum! Desin sıkıyorsa ’su testisi su yolunda kırılır’ da kafasını kırsın Urfa’lılar onun."

*** "Haydi Hıncal haydi .......... Tam zamanı şimdi........"

*** "hincalcim, bekliyoruz yazini merakla, hadi monsieurüm benim.."

*** "Tüm İbo sevenlere gecmis olsun..Umarım duaları kabul olur...Amma Hıncal Abi’min bu durumla ilgili yorumlarını bekliyorum...Hadi bakalım... (bu sefer tiraj arttırmaya capı yetecek mi görecegiz...)"

*** "HAY ELİNİ EŞŞŞEK ARISI SOKSAYDI HINCAL ABİ!

Hıncal Abi’nin Defne Joy Foster hakkındaki yazısını görünce köpürdüm. Sonra baktım ki (çok şükür) başka insanlar da köpürmüş.
Bakmayın siz Hıncal Abi yazdığıma kendisi beni görse kesin "Gözdem Teyze..." der. Demese de öyle görür. Ne de olsa benim yarı yaşımda sevgilileri var adamın. Ben "abi" diyebilmeyi bırakın ancak teyzesi olurum.

Her neyse Hıncal Abi’m öyle biryazı yazmış ki turnayı gözünden vurmuş. Artık birkaç hafta tirajları artar gazetenin. bakalım Hıncal Abi’miz köpürenlere ne cevap verdi diye her gün alınacak o terkedemediği meşhur harika gazetesi. De Hıncal Abi’m o paraları nasıl yer, kimle yer, yediği insanlara yanında ne olur bunları düşünür mü bilinmez. Hıncal Abi’min hassas, aşka düşkün olduğunu bilirdim. Hatta Yasemin’in Penceresi programındaki söyleşisini hatırlıyorum tam bir "aşk adamıydı". Şimdi o aşk adamı kırdığı fındıkları unutup "ahlak polisliğine" soyunmasının nedeni yaşla ilgilidir heralde. Ne de olsa insan yaşlandıkça cennetle cehennemi daha fazla düşünmeye başlıyodur sanırım. Hıncal abi’m yakında daha da coşup "zina yapanları taşlayarak öldürelim" derse artık şaşmam.
Çünkü "falling love" "making love" diye saçmalarken bir insanın öldüğünü unutacak, umursamayacak kadar namus bekçisi olmuş. Keşke şu içselleştirdiğin, ikiyüzlü ahlakını yersiz patlamalarla dışa vuracağına , ailene empoze etmeye çalışsaydın. Mesela minik kuzenini karşına alıp "Oğlum, sen sen ol evli kadınlara göz koyma." felan deseydin. Ama eminim sizin ahlakınızda " dişi kuyruk sallarsa..." durumu vardır!
Hıncal Abi’m,
bizlerin kimseden ahlak dersi almaya ihtiyacı yok, hele dersi veren senin gibilerse. Biz zina yapmanın ölümle sonuçlanmaması gerektiğini düşünecek kadar vicdanlı, ölünün arkasından ileri geri konuşmayacak kadar ahlaklı insanlarız.
E sen de biliyorsun bunu! Haydi itiraf et! "Tiraj için, para için yaptım" de. "Dişim ancak Defne’nin ölüsüne geçti, yoksa ben bunca hayatım boyunca kimlerin nasıl öldüğünü duydum da ağzımı açamadım, yemedi" de. Yoksa Yılmaz Özdil’in kulağına çarpanlar senin kulağına hiç çarpmadı mı? Bunca zamandır bu dünyanın içindesin hep senin gibi kırılmayan testilerle mi karşılaştın?
Veya Savaş Ay’ın gördüklerini görebilecek kadar göz de mi kalmadı sen de? Vah vahh göz, kulak, beyin gitmiş keşke elini de eşşek arısı soksaydı da yazmasaydın şu yazıyı!"

*** "İbrahim tatlıses,e su testisi su yolunda..."

*** "Kendiniz her pisliği yaparsınız sonra da ahlak bekçisi kesilirsiniz güncel bir olayda adınızdan bahsettirebilmek için. Ama böyle mafya ile ilişkisi yıllarca herkesin gözünün önünde olan "büyük abi"leriniz söz konusu olunca sus pus, el pençe divan durursunuz. "Saygın köşe yazarları" siziiiiiii...."

Gazeteport