Erkeklerde kısırlığa çare, kanserli hücrelerle savaşıyor! Kan şekerini düzenliyor, kolesterol...

Kansere, kısırlığa ve sedef hastalığına karşı etkili bir savaşçı. Hücre ölümlerinin önüne geçiyor, bağışıklığa destek oluyor. Sperm hareketliliğini net olarak artırıyor, astım hastalığına karşı etkili. Bronşit semptomlarını azaltıyor, hırıltı ve öksürüğe iyi geliyor. Kan şekerini düzenlemeye destek oluyor. Yağı ise mide ülserine ve gastrite karşı tavsiye ediliyor. Yüksek kolesterol değerini aşağı çekiyor, kilo vermeye yardımcı olan besinleri barındırıyor. Atikanserojenik etkileri ile bilinmekte.

Erkeklerde kısırlığa çare, kanserli hücrelerle savaşıyor! Kan şekerini düzenliyor, kolesterol... - Sayfa 1

Tarih boyunca tıbbın en gözde bitkileri arasında yer alan çörek otu, pek çok sağlık sorununa iyi geliyor. Kral Tutankamon’un mezarında bile bulunan çörek otu, Kleopatra tarafından güzellik için ve Hipokrat tarafından karaciğer hastalıkları için kullanılmıştır. Üzerinde çok fazla bilimsel araştırma yapılan bu bitki, kansere, kısırlığa ve sedef hastalığına karşı öneriliyor. İçerdiği timokinon maddesi sayesinde hücre ölümlerini engelliyor, hasta olmayanlarda bile bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı oluyor. Antikanserojenik etkileri ile bilinmektedir. Kan şekerini düzenliyor, yüksek kolesterol değerini aşağı çekiyor. Bronşit semptomlarının azalmasına yardımcı oluyor, mide ülserine ve gastrite iyi geliyor. Peki çörek otu nasıl tüketilmeli? Faydaları neler?

112
Erkeklerde kısırlığa çare, kanserli hücrelerle savaşıyor! Kan şekerini düzenliyor, kolesterol... - Sayfa 2

ÇÖREK OTUNUN FAYDALARI NELERDİR?

İnsülin direncini kırmaya destek olduğu, dolayısıyla yüksek kan şekerini bir miktar düşürdüğü ve yüksek kan basıncı, yüksek kolesterol değerini aşağıya çektiğine yönelik bilimsel veriler var.

212
Erkeklerde kısırlığa çare, kanserli hücrelerle savaşıyor! Kan şekerini düzenliyor, kolesterol... - Sayfa 3

Öte yandan el egzamasında 1 tatlı kaşığı yağı kullanılabilir, olumlu sonuçlar doğurabilir.

312
Erkeklerde kısırlığa çare, kanserli hücrelerle savaşıyor! Kan şekerini düzenliyor, kolesterol... - Sayfa 4

Çalışmalar erkekten kaynaklanan kısırlığa iyi geldiği, düzenli kullanımının sperm sayısı ve sperm hareketliliğini net olarak arttırdığını gösteriyor.

412