Erkeklerde cinsel gücü artırıyor, performansı katlıyor! Kalp, egzama ve sedef hastalığına şifa...

Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor, solunum yollarında bulunan enfeksiyonları azaltıyor. Antibakteriyel olarak kullanılıyor, spazm ve kramplara iyi geliyor. Adeta doğal bir antiseptik… Dezenfektan görevi görüyor yaraların tedavisini hızlandırıyor. Saç köklerini güçlendiriyor, kırılgan ve kuru saçları ise iyileştiriyor. Egzama ve sedef hastalığına iyi geliyor, öksürüğün önüne geçiyor. Kalp atış hızını düzenliyor, beyin fonksiyonları yükseltmeye yardımcı oluyor.

Erkeklerde cinsel gücü artırıyor, performansı katlıyor! Kalp, egzama ve sedef hastalığına şifa... - Sayfa 1

Jasminum officinale olarak da bilinen yasemin bitkisinin beyaz çiçeklerinden elde edilen ve esansiyel bir yağ olarak bilinen yasemin yağının sağlığa sayısız faydası bulunuyor. Çeşitli şekillerde kullanılabilen bu yağ, vücutta adeta doğal bir antiseptik ve dezenfektan görevi görüyor. Solunum yollarında bulunan enfeksiyonları azalmaya yardımcı oluyor, soğuk algınlığı ve öksürüklerin önüne geçiyor. Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor… Saç köklerini kuvvetlendiriyor, kırılgan ve kuru saçları ise iyileştiriyor. Kalp atış hızını düzenliyor, ideal vücut sıcaklığını ve beyin fonksiyonlarını yükseltmeye yardımcı oluyor. Afrodizyak özelliği bulunuyor… Ruh halini iyileştiriyor, romantik, pozitif duyguları ve enerji seviyelerini artırıyor. İşte mucize bitkinin saymakla bitmeye faydaları...

118
Erkeklerde cinsel gücü artırıyor, performansı katlıyor! Kalp, egzama ve sedef hastalığına şifa... - Sayfa 2

Faydalarına nazaran oldukça uygun fiyatlı olan yasemin yağı, cilde veya saça direkt olarak uygulanabildiği gibi belirli yöntemlerle teneffüs edilerek solunum yollarını rahatlatmanıza da yardımcı oluyor.

218
Erkeklerde cinsel gücü artırıyor, performansı katlıyor! Kalp, egzama ve sedef hastalığına şifa... - Sayfa 3

Tatlı ve romantik kokusuyla ön plana çıkan yasemin yağının sağlığa sayısız faydası bulunuyor. Adeta doğal bir ilaç görevi gören bu yağ, depresyondan enfeksiyona kadar onlarca rahatsızlığın tedavisinde kullanılıyor.

318
Erkeklerde cinsel gücü artırıyor, performansı katlıyor! Kalp, egzama ve sedef hastalığına şifa... - Sayfa 4

Özellikle afrodizyak etkisiyle bilinen, cinsel isteği artıran ve enerjiyi tavan yaptıran bu yağın çakra açıcı etkisi de bulunuyor. Peki yasemin yağı ne işe yarar? Nasıl kullanılır?

İşte yasemin yağının faydaları...

418