Magazin
29 Oca 2020 09:42 Son Güncelleme: 30 Oca 2020 09:44

Erkeklerde ameliyatsız yüz germe

Erkekler de en az kadınlar kadar yaş almamızla kaybettiğimiz kolajenin yarattığı gevşeme ve sarkma sorunundan muzdarip…

İnsanlık olarak yaşama süremizin uzamasıyla birlikte, çalışma ve sosyal yaşamımızda da geçirdiğimiz süre arttı. Bu nedenle yaşımız ilerlese bile iyi görünmek istiyoruz. İyi görünme ihtiyacı her zaman herkes için geçerli.

Erkekler, yüz germede ameliyatı tercih etmiyor, iyileşme sürecinin uzun olması ve radikal değişimlerden kaçınmaları en büyük etkenler… Ameliyatsız estetik bu noktada yardımınıza koşuyor. Öğle arasında geldiğiniz kliniğimizden, öğleden sonra yüz germe işlemleriniz yapılmış olarak işinize dönebiliyorsunuz. Yüz germe cildin alan olarak küçültülmesi işlemidir ameliyatsız şekilde bunu sağlamak için cildi doğru tabakasını doğru ısıya ulaştırarak küçültmek.

ULTHERAPY ameliyatsız yüz germe için en sık başvurduğumuz yöntemlerden. Cildin altını görüntüleyerek doğru alana, ultrason enerjisiyle 65 dereceye kadar ısı atışları yapabilen uygulamadır. Sonrasında da istirahat süresi gerektirmediği gibi, yavaş yavaş sağladığı değişim tercih edilme sebeplerinden biri.

2018’in son çeyreğinde makine parkımıza kattığımız ENDOLİFT LAZER AĞI cilt altına mikrofiber ve misina inceliğinde optik bir kanülle girilerek cildi içeriden ısıtıp küçültme işlemidir. Son teknoloji olması ve istirahat gerektirmemesi yönüyle oldukça tercih edilen ve mutluluk oranı oldukça yüksek bir uygulama. Zaman zaman ICON ve PICOSIL gibi yeni nesil lazer sistemlerini de tedavi protokolüne dâhil edebiliyorum.

Yüzdeki kırışıklıklar sadece yaşlı görünmeyi değil, kişileri yorgun bitkin bir ifadede de gösterir. Erkeklerde “BROTOX” adı verilen botox uygulaması son yıllarda çok yaygınlaştı. Erkeklerin kas yapısı ve kuvvetine göre yüz ifadesini değiştirmeyecek şekilde daha özel planlanır. Botox uygulamasının en önemli özellikleri; yüzdeki erkeksi ifadeyi koruyacak şekilde planlanarak uygulanması ve sert ifadeyi yumuşatarak daha dinlenmiş bir ifade oluşturmasıdır. Uygun dozlardaki enjeksiyonlar ile mimiklerde donma, yüzde şaşkın ve gergin bir ifade oluşturmamaktadır. Botox uygulamasından hemen sonra günlük yaşama geri dönülebilir.

Gerek iş gerek sosyal hayattaki başarıda dış görünüşün etkisini fark eden erkekler, medikal estetiğe yöneliyor. Estetik işlemlerin daha bilinir ve ulaşılır hale gelmesi, iş hayatında yetenek kadar dış görünüşün de önem kazanması nedeniyle erkekler estetik uzmanlarına daha sık başvurmaya başladılar. Tüm estetik girişimlerin en fazla yüzde 10’u erkek hastalara uygulanırken, son on yıl içinde bu tür operasyonlara ilgi giderek artıyor.

Her zaman ve herkes için savunduğum ‘Mucize yöntem yoktur ihtiyacınız olan doğru uygulama vardır…’ mottomu sürdürüyor ve size özel tedavi protokolünü belirlemek adına sizi kliniğimize bekliyorum.