Erkek hakim 'eşcinseller sitesi'ne üye oldu! Sonrasında yaşananlar daha bomba!

Adıyaman’da görevli erkek hakim, eşcinsellerin buluşma yeri olan bir internet sitesine üye oldu. Sonrasında aynı ilçeden genç bir erkekle görüşmeye başladı ve müstehcen görüntülerini gönderdi. Ardından hakim, gencin kendisine şantaj yaptığını söyleyerek dava açtı.

Erkek hakim 'eşcinseller sitesi'ne üye oldu! Sonrasında yaşananlar daha bomba! - Sayfa 1

Adıyaman'ın bir ilçesinde meydana gelen ve bir erkek hakimin de içinde olduğu olay hakimin eşcinsellerin birbiriyle irtibat kurmak üzere kullandığı bir uygulamaya üye olmasıyla başladı. Hakim, bu uygulamayı kullanan, kendisiyle aynı ilçedeki U.T.'ye mesaj gönderdi.

113
Erkek hakim 'eşcinseller sitesi'ne üye oldu! Sonrasında yaşananlar daha bomba! - Sayfa 2

İddiaya göre, bir süre U.T ile görüşen hakim, U.T'ye müstehcen fotoğrafını gönderdi. U.T. ise aynı adliyede bir davasının bulunması sebebiyle hakimi tanıdığını belirtti. Hakim ise kendisi için sıkıntı olmayacağını söyledi.

213
Erkek hakim 'eşcinseller sitesi'ne üye oldu! Sonrasında yaşananlar daha bomba! - Sayfa 3

Sosyal medya üzerinden U.T. ile görüşmeye devam eden hakimin görüntülü görüşmeler sırasında müstehcen yerlerini gösterdiği ve çeşitli uygulamalar üzerinde cinsel içerikli yazışmalar gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Ancak bu noktadan sonra olay farklı bir boyut aldı.

313
Erkek hakim 'eşcinseller sitesi'ne üye oldu! Sonrasında yaşananlar daha bomba! - Sayfa 4

ADLİYEDEKİ ODASINDA GÖRÜŞTÜLER! SES KAYDI ALDI

İddiaya göre, sonrasında hakim, karşısına gelen U.T. ile adliyedeki odasında da görüştü. Görüşmeler sırasında U.T.'nin gizli olarak aldığı ses kaydına göre hakim, bir erkekle cinsel beraberlik yaşamadığını, yalnızca sözlü olarak iletişim kurduğunu, pişman olduğunu ve kimseye söylememesini istediğini anlattı. U.T. ise başkasına söylememek konusunda emin olmadığını belirtince hakim gözyaşı döktü.

413