Televizyon
10 Eki 2017 00:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:10

Erhan Çelik'ten boşalan koltuk için mesajı verdi: 16 Ekim Pazartesi akşamı görüşmek üzere...(Medyaradar/Özel)

Erhan Çelik'in sürpriz istifasının ardından TRT Ana Haber'i kimin sunacağı belli oldu.

TRT1 Ana Haber'de çok önemli bir deprem yaşandı. TRT1 Ana Haber'i sunan Zafer Kiraz'dan görevi devralan Erhan Çelik veda ettiğini açıkladı.

27 Temmuz 2016’da başladığı Ana Haber’e 6 Ekim 2017’de veda eden Erhan Çelik’in ayrılmasında Gülben Ergen ile yaşadığı ayrılık ve sonrasında yaşanan olayların etkili olduğu öğrenildi.

Erhan Çelik'in ayrılığıyla boşalan TRT1 Ana Haber sunuculuğu görevinin kısa bir süreliğineSeval Çöpür'e emanet edileceğini duyurmuştuk.

Bu görevi "vekaleten" değil, "asaleten" yürütecek isim de bugün belli oldu. 27 Temmuz 2016 tarihinde TRT1 Ana Haber koltuğunu Erhan Çelik'e devreden Zafer Kiraz o koltuğa yeniden oturuyor.

Zafer Kiraz TRT1 Ana Haber Bülteni'ni sunacağının işaretini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla verdi. Usta sunucu, paylaşımına "16 Ekim Pazartesi akşamı görüşmek üzere..." diye yazdı.

Kiraz'ın Ana Haber Bülteni'ni bir süre İstanbul'dan sunmaya devam edeceği, stüdyonun hazırlanmasının ardından eskiden olduğu gibi Ankara'dan sunacağı Medyaradar'a gelen bilgiler arasında...

İşte Kiraz'ın o paylaşımı:



MEDYARADAR/ÖZEL