Magazin
02 Şub 2018 14:04 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:59

Erhan Çelik'e 6 yıl hapis istemi!

Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'le ilgili soruşturma tamamlandı

Savcılığa başvuran şarkıcı Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik'in, oturduğu siteye gelerek gece vakti garajdaki aracını çizdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, dosya ilk olarak uzlaştırmacıya verildi. Ancak taraflar arasında uzlaşma sağlanamadı. Bunun üzerine savcılık, Erhan Çelik hakkında ''konut dokunulmazlığının ihlali, mala zarar verme' suçlarından 1 yıl 4 aydan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı.

İddianamede, şüpheli Erhan Çelik'in, şikayetçi Gülben Ergen'in oturduğu sitenin garaj kısmına izinsiz olarak girdiği, bir süre bekledikten sonra burada bulunan aracın kaportasını sert bir cisimle çizmek suretiyle zarar verdiği öne sürüldü.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Kamera kayıtlarının incelendiği belirtilen iddianamede, şüpheli dışında garaja kimsenin girmediği hususu ve beyanların birlikte değerlendirildiğinde şüpheli Erhan Çelik'in atılı suçları işlediğinin kabulü gerektiği anlatıldı. Mahkemenin iddianameyi kabul etmesi halinde Erhan Çelik hakim karşısına çıkacak.