Magazin
14 Oca 2020 17:20 Son Güncelleme: 14 Oca 2020 17:21

Erhan Çelik, Gülben Ergen'e dava açtı!

Gülben Ergen ile Erhan Çelik arasındaki soğuk savaş, sıcak savaşa döndü. Gülben Ergen'in 'Emine Bulut' içeren paylaşımı nedeniyle Çelik dava açtı. Çelik, Ergen'in kendisini kastettiğini ileri sürmüştü.

Gülben Ergen’in hakkında sık sık “Yanlış bir evlilik yaptım ve çok zor günler geçirdim” dediği eski eşi Erhan Çelik’i yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla kızdırdığı ortaya çıktı. Ergen, eşi tarafından vahşice öldürülen Emine Bulut cinayetinin ardından facebook hesabından bir yazı paylaşmıştı.

Ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımın içinde “Konut dokunulmazlığını ihlal hafif gelir, ‘Ne var canım arabasını çizmişse derler. Ama o kesici aletle saatlerce beklediğinin bir önemi yoktur” şeklindeki sözleriyle Erhan Çelik ile aralarında daha önce görülen konut dokunulmazlığını ihlal ve mala zarar verme davasına atıfta bulunmuştu.

Erhan Çelik, Ergen’in ayrıca “Gevşek gevşek gülümseyerek… Namus namus diyen, dilinden düşürmeyen namussuzlar” şeklindeki sözleriyle de kendisine hakaret ettiğini belirterek avukatı Ahmet Avşar aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu’nda değerlendirilen şikayetle ilgili Erhan Çelik uzlaşmayı kabul etmeyince Gülben Ergen hakkında hakaret suçu işlediği iddiasıyla dava açıldı.